Co ten cz🤬ch odp🤬la tym gównem. Szkoda że nie zatrzymał się na tym słupie.

jak zwykle dla obywateli polski nic nie pasuje, impala ma c🤬jowe felgi, bmw i audi dla dresów i złodzieji, wv dla wieśniaków, laguna dla debili itp itd, a wasz samochód to jedynie ten w NFS piracie
a bongmana to nie samochód tylko Krabowóz
a bongmana to nie samochód tylko Krabowóz

podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
mlkv napisał/a:
jak zwykle dla obywateli polski nic nie pasuje, impala ma c🤬jowe felgi, bmw i audi dla dresów i złodzieji, wv dla wieśniaków, laguna dla debili itp itd, a wasz samochód to jedynie ten w NFS piracie
a bongmana to nie samochód tylko Krabowóz![]()
Skoro uwazasz, ze nieslusznie smieja sie z felg, to zapewne nalezysz do grona osob co ma pokrowce w smoki, choinke zapachowa na lusterku i kolpaki ze spinerami. Samochod spoko, felgi do dupy, a kierowca to jakis cz🤬ch, albo meks, ktory nie umie opanowac jazdy i przy poslizgach tego typu liczy tylko na fart. Tym razem scierwojad go mial...
Właśnie, że felgi zajebiste, jak dla mnie idealne do tego typu samochodów. Zgadzam się z mlkv, jakby felgi były inne to pewnie przyj🤬ibyście się do czego innego, klamek np...
@upup, o proszę, choinki zapachowe też be?
@upup, o proszę, choinki zapachowe też be?

podpis użytkownika
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego k🤬sa woziłbym na paleciaku"
Ten pierwszy samochód na filmie, który jedzie frontem, to widać też próbował driftu..

jak to się stao że nie złamał tej felgi o krawężnik na który wjechał to dla mnie zagadka :o chyba akurat trafił na miejscie gdzie jest równo z asfltem O.o Ale fura wygląda jak nie z teog świata przy tych autach które tam były xD

Max Ibuprom napisał/a:
... Ale fura wygląda jak nie z teog świata przy tych autach które tam były xD
Taaaak, dokładnie jak NIE Z TEGO ŚWIATA