Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2020-11-22, 16:41 2
T3RMINATOR napisał/a:

Jak coś głupio wygląda ale jest skuteczne to nie jest głupie.
.

nagraj filmik jak odszraniasz szybę ostrzem siekiery.. powinno być skuteczne.
Zgłoś
Arathnmor 2020-11-22, 16:48
Wabasto by dało radę?

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-22, 17:03 18
Brakuje mi prawdziwej zimy z bialym śniegiem co leży miesiąc a nie te podpierdołki zimowe co są przez ostatnie lata
Zgłoś
Oponka 2020-11-22, 17:25 56
Pralpunkt napisał/a:

Brakuje mi prawdziwej zimy z bialym śniegiem co leży miesiąc a nie te podpierdołki zimowe co są przez ostatnie lata

bo jebańcu pewnie nie masz posesji, którą musisz sam odśnieżać
Zgłoś
mygyry 2020-11-22, 17:26 13
Pralpunkt napisał/a:

Tak zaj🤬ych dróg, zaskoczonych drogowców i całej c🤬jni z zimnem, wolę żeby zimy już nie było
Zgłoś
K................t 2020-11-22, 17:41 4
Widać, że to nie jest jego pierwsza zima. Ma wyczucie.
Zgłoś
Adolfik123 2020-11-22, 18:49 1
jutro zrobie tak ze swoim, brud też odpada? Może uda się na myjni zaoszczędzić
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-22, 19:43 6
Oponka napisał/a:

Mam dom, w poprzednim miałem wh🤬j do odśnieżania, jak wybudowałem nowy to wiatę na auta mam zaraz przy wjeździe na posesje - może z 1 m muszę odśnieżyć
Ale znam ten ból

mygyry napisał/a:

Tak zaj🤬ych dróg, zaskoczonych drogowców i całej c🤬jni z zimnem, wolę żeby zimy już nie było

Robię około 8 tys msc osobówka po Polsce i tak oni są zawsze zaskoczeni, bardziej chodzi o to żeby wymroziło wszystkie gówna typu kleszcze, wirusy i inne.
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-11-22, 20:07 4
Kleszcze i wirusy lepiej wiedzą jak przetrwac.
Zgłoś
23456789 2020-11-22, 20:31 5
Oponka napisał/a:

A ty co cieciem jesteś ?
Zgłoś
sanon 2020-11-22, 23:56 1
K🤬a! Do konca mialem nadzieje ze usunie lod z przedniej szyby.
Zgłoś
outsidethebox86 2020-11-23, 0:36 2
Pralpunkt napisał/a:

Przyznaję rację, tęsknię za taką zimą, kiedy język przymarzał do metalu, śniegu bylo przynajmniej po kolana i można było zrobić przyzwoitego bałwana albo podwórkową bitwe na śnieżki. O kuligu nawet nie ma już co marzyć... Wszystko się zmienia, to chyba jedyny pewnik w świecie...
Zgłoś
~mg_schutze 2020-11-23, 6:09 9
Impreza z Władywostoku. 600 budynków bez prądu i ogrzewania 150 tysięcy ludzi nadal nie ma elektryczności. Kolejki po paliwo (wykupowane "na zaś")
W centrum miasta podobno tego typa dalej nie odkuli z ulicy.

Zgłoś
Krak 2020-11-23, 9:13 1
Oponka napisał/a:

Nie każdy w tym kraju jest Aniołem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie