Ostatnio wynikła taka sytuacja podczas uprawiania seksu, że ja skończyłem szybciej, a moja dziewczyna jeszcze nie doszła...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
...i całe szczęście, bo by się nieźle wk🤬iła, że sypiam z jej koleżanką.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zwłaszcza, że jej koleżanka nie żyje od dwóch tygodni.
Chłopie oszczędź nam takich drętwych kawałków.
Misiek_KRK, Drętwa to była koleżanka jego dziewczyny
A za kawał piwko
M................s
2014-10-04, 23:11
Nekrofilia zawsze na propsie ! Love Forever !
Ty zartownisiu, kawał nieoryginalny, ale uśmiechnąć się można.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Uważam, że kawał jebie trupem.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Wymyślanie takowych gówien można usprawiedliwić przez zapotrzebowanie na to gówno przez inne gówna, które dają piwo z gówna. Ogólnie staram się walczyć z tym gównem, ale tyle gówna ciągnie do gówna, że gówno mnie to obchodzi, osrał ja was. Nazywam was gównami, gówniarzami lub debilami. Gówno wam w odbyt, najlepiej takie dopchnięte c🤬jem.
@up, rozumiem że "kaelem" to z innego języka "kał" ale mówiąc po twojemu - gówno nas to obchodzi
a sam kawał byłby dobry... trzy lata temu, kiedy żartów podobnej struktury było na sadolu mało. teraz prawie wszystkie są podobne do siebie
d................6
2014-10-05, 10:15
Było już tyle kawałów tego typu, że sprzęgło od żuka wsadzone w odbyt jest śmieszniejsze.
l................i
2014-10-05, 11:43
Siłowy humor to c🤬jowy humor.
Przeczytałem, spodobało mi się dałem piwko. Przeczytałem komentarze i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem, głupio się czuję, że śmieszą mnie tak małe rzeczy
Znowu to samo, jakis kretyn probuje sie wkupic kopiujac ten sam patent. Klasyka, ale dla polglowkow wystarczy.
.
.
.
.
.
.
.
Zwłaszcza żę umarła w inkubatorze.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
R................x
2014-10-05, 16:25
ile mozna wymyslac dowc🤬ow z ta sama puenta do k🤬y nedzy
nowa moda wsrod gimbow na r🤬anie trupow?
a jutro na przerwie bedzie
"e kuwa ten dofcip na sadolu to muj, dobre co?, nie zyla, hue hue" kfejki p🤬lone
f................9
2014-10-05, 16:35
Wk🤬iają mnie juz te kawały....