👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. nie robcie ze mnie kindermetala, bo nie chodze w glanach i nie slucham cradle of filth. slucham roznych rzeczy.
2. floydzi korzystali z elektroniki jako dodatku, ich tworczosc opiera sie jednak w duzej mierze na muzyce, ktora da sie rozpisac na pieciolinii, zaspiewac, zagrac na innym instrumencie, a utwor ciagle bedzie rozpoznawalny.
3. nie mowie, ze "za komuny bylo lepiej", tylko przestrzegam przed zmianami w zlym kierunku. odroznij to.
4. jesli ktos sprowadza malmsteena albo dream theater do "gownianego shredu", to gratuluje wrazliwosci muzycznej. co do vaia i satrianiego sie zgodze, tez uwazam, ze to gitarowi masturbanci, co nie zmienia faktu, ze tworza muzyke "ciut" ambitniejsza niz jakis david guetta.
2. floydzi korzystali z elektroniki jako dodatku, ich tworczosc opiera sie jednak w duzej mierze na muzyce, ktora da sie rozpisac na pieciolinii, zaspiewac, zagrac na innym instrumencie, a utwor ciagle bedzie rozpoznawalny.
3. nie mowie, ze "za komuny bylo lepiej", tylko przestrzegam przed zmianami w zlym kierunku. odroznij to.
4. jesli ktos sprowadza malmsteena albo dream theater do "gownianego shredu", to gratuluje wrazliwosci muzycznej. co do vaia i satrianiego sie zgodze, tez uwazam, ze to gitarowi masturbanci, co nie zmienia faktu, ze tworza muzyke "ciut" ambitniejsza niz jakis david guetta.

Żeby robić muzykę elektroniczną trzeba mieć IQ, znać się na częstotliwościach, trzeba wiedzieć jak się posługiwać procesorami efektów, żeby grać na gitarze trzeba ćwiczyć i tyle. Granie na gitarce jest dla przygłupów którzy nie ogarniają nic bardziej skomplikowanego i chcą się dowartościować mówiąc że to trudne. Kopanie rowów też jest trudne, ale nikt nie mówi że to ambitne, bo nie wymaga inteligencji. Tak samo jest z waszą gitarką. Pseudointelektualiści

teraz to zes jebnal
"znac sie na czestotliwosciach" - ty w ogole wiesz co to jest czestotliwosc?

"znac sie na czestotliwosciach" - ty w ogole wiesz co to jest czestotliwosc?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie