👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

szybcy to są pianiści, a ten gościu po prostu stuka sobie do rytmu
xgrzegx napisał/a:
jak sie to zwie, ten sprzęcik na którym wymiata?
![]()
MPD albo MPC - poszukaj sobie na YT, fajne opcje można z tym robić

kudlaty1125 napisał/a:
Dokładnie. A poza tym, to gówno które wystukuje nie ma nic wspólnego z prawdziwą muzyką.
Co wy gadacie, jest zajebiście szybki! Ledwo się klawisz zapali a on już go wciska! Niesamowite!
Prawdziwy mistrz palców nazywał się Fryderyk Franciszek Chopin. Amen.

Cytat:
szybkie to są sokoły, f16 po prostu sobie fruwa
szybcy to są sprinterzy, kolarze po prostu jeżdżą sobie rowerkiem
szybcy to są dostawcy pizzy, ci goście w formule1 po prostu jeżdżą sobie w kółko
ale zgadzam się z jednym, to w zasadzie nie muzyka.

No i to jest prawdziwy DJ , który TWORZY muzykę, a nie puszcza hity wakacyjne z płyt.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie