Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:04
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Szybkie ręce
ĸuń • 2011-06-28, 16:48
DJ Rafik - pierwszy DJ, który w ciągu jednego wieczoru zdobył trzy tytuły Mistrza Świata.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grunwalds 2011-06-28, 21:39 1
Native Instrument Maschine, tak sie nazywa.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-28, 21:40 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sister2291 2011-06-28, 21:42 2
Widze ze dzieci typu BongMan, kudlaty1125 to staszni znawcy "bo to nie muzyka" zrobicie to lepiej odrazu hejt dla goscia ktory cos potrafi
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-28, 21:49
Ciekawe czy herbatę chociaż potrafi sobie zrobić. Pewnie w życiu czajnika nie widział. Tylko te guziczki.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-28, 22:14
@Sister2291 ja się nie czepiam muzyki, wiadomo kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, tylko tytułu filmiku. chciałem tylko zaznaczyć że gość wcale nie ma takich szybkich łapek jak np pianiści (swoją drogą nawet ja potrafię szybciej stukać na klawiaturze niż ten gościu na konsoli (czy jak to się tam zwie))
Zgłoś
holek86 2011-06-28, 22:26
No i to niby były te mistrzostwa ? ;/
Zgłoś
bolol5 2011-06-28, 22:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fyncman 2011-06-28, 22:42 1
Zgłoś
ErnestoMar 2011-06-28, 22:56
NI MAshine
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-28, 23:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-28, 23:37 2
Zgłoś
amb 2011-06-28, 23:39 1
Zgłoś
HardY-HarD 2011-06-29, 0:01
no dobra, obejrzałem film i się pytam gdzie ten dj jest?
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-29, 0:20
@amb Steve Vai i jego kocie ruchy. podzielam Twoje zdanie
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-29, 1:28
#HardyY-HarD - to ten ziom, ten ziom jest Dj-em, kiedy nakręca baunsik gdzieś na imprezce w luzackim klubie, a tu to tylko próbka jego umięjętności na samplerze. Pewnie palcóweczkę ostro pizga hheheh
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem