Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
ale miał pierwszeństwo,bo był na ścieżce
Mógł mieć pierwszeństwo bo lampy były czerwone, prawdopodobnie z naprzeciwka mieli zieloną strzałkę.
W ogóle nie ogarniam jak działają czasem te przejazdy, dlatego zawsze rozglądam się w prawo i lewo, nawet jeśli mam zielone.
O cholera, w głowie się kręcie się.
Mógł mieć pierwszeństwo bo lampy były czerwone, prawdopodobnie z naprzeciwka mieli zieloną strzałkę.
W ogóle nie ogarniam jak działają czasem te przejazdy, dlatego zawsze rozglądam się w prawo i lewo, nawet jeśli mam zielone.
Jak jedziesz rowerem po ścieżce czy tam h🤬jnogą to zawsze masz pierwszeństwo przed wszystkimi bez względu na wszystko

Jak jedziesz rowerem po ścieżce czy tam h🤬jnogą to zawsze masz pierwszeństwo przed wszystkimi bez względu na wszystko
To prawo dla niezniszczalnych, a ja jestem zniszczalny.

A co trzeba zrobić przy zielonej strzałce poza rozglądaniem się na boki ? bezwzględnie się zatrzymać.
ale miał pierwszeństwo,bo był na ścieżce
Teoretycznie miał pierwszeństwo.
Ale to było wp🤬lenie się na przejazd na pełnej k🤬ie.
Tutaj potrzebny jest biegły co sprawdzi hulajnogę oraz obliczy prędkość z jaką poruszał się ten glut.
Później sąd i wypłata za naprawę samochodu

I tego się trzymaj.
Tylko nagrywaj swoje jazdy, może ktoś zmądrzeje patrząc jak giniesz nie ze swojej winy.
No bo przecież miałeś zawsze pierwszeństwo.

Nie zawsze, zależy to od hierarchii dróg
Pierwszeństwo to się ma jak się już jest na pasach i przejeżdzie. W tym wypadku i każdym takim, ewidenta wina palanta na hulajnodze.
Nie masz racji, hulajnogista miał zielone