"W wyniki zdarzenia jedna osoba w stanie ciężkim trafiła do szpitala, a trzy były tylko w lekkim szoku"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
"W wyniki zdarzenia jedna osoba w stanie ciężkim trafiła do szpitala, a trzy były tylko w lekkim szoku"
VeIture napisał/a:
i miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Abyś miał jasność sytuacji: (tak, to jest mój max i tak codziennie. Czasem gorzej, nigdy lepiej.)
Dobra, masz i nie narzekaj (mniej niż 1 MB na dysku)
Henboh napisał/a:
nażekaj
Jak tam w Zakopanem?
Dalej organizujecie spotkania Goralenvolku?
;>>>
mazga50 napisał/a:
To u nas?
Aleje Jerozolimskie w Warszawie niedaleko stacji WKD "Warszawa Aleje Jerozolimskie". Widać charakterystyczny, okrągły budynek Mercedes-Benz.
Dobrze, że wypadł poza Aleje Jerozolimskie, przynajmniej korków nie było przez tego debila.
Jedker87 napisał/a:
Aleje Jerozolimskie w Warszawie niedaleko stacji WKD "Warszawa Aleje Jerozolimskie". Widać charakterystyczny, okrągły budynek Mercedes-Benz.
Ło Panie, my z prowinyji, to my niełobeznane w szerokim świecie. A tu mersedesy i okrągłe chałpy, to my ino w kinie w powiecie widziały.
Bóg zapłać za informacyje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie