"W wyniki zdarzenia jedna osoba w stanie ciężkim trafiła do szpitala, a trzy były tylko w lekkim szoku"
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<43 sekundy 72 mega film ja was p🤬le... k🤬a internetowi miliarderzy sami tutaj....
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.A Ty co, na kartki masz internet? No ale jeśli ~50 plz za stałe łącze to majątek, to przepraszam. A nie kulas musi mobilny mieć, bo lata po mieście jakby 3 sprawne nogi miał.
Zresztą, z pretensjami do adminów się udaj, bo na dysku mi to zajmuje 40 MB, jak oni to do 70 rozciągneli, to nie moja sprawa..
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<i miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Abyś miał jasność sytuacji: (tak, to jest mój max i tak codziennie. Czasem gorzej, nigdy lepiej.)
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.nażekaj
To u nas?
Aleje Jerozolimskie w Warszawie niedaleko stacji WKD "Warszawa Aleje Jerozolimskie". Widać charakterystyczny, okrągły budynek Mercedes-Benz.
Mieszkam na takim wyp🤬dowie gdzie koty p🤬dami miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Abyś miał jasność sytuacji: (tak, to jest mój max i tak codziennie. Czasem gorzej, nigdy lepiej.)