📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Jeśli z alu to stare produkcje z ndr były zajebiste, teraźniejsze to tylko stalowe są bezpieczne.
Albo mi się wydaje albo pokrywka, na filmie, już się zrobiła wypukła? Nie widać żeby z zabezpieczenia nadmiar pary uchodził.
Tu jest pytanie, czy to idioci zrobili specjalnie żeby wystrzeliło czy jakiś błąd (zaworek bezpieczeństwa zatkany).
Tu jest pytanie, czy to idioci zrobili specjalnie żeby wystrzeliło czy jakiś błąd (zaworek bezpieczeństwa zatkany).
Gienek78 napisał/a:
Albo mi się wydaje albo pokrywka, na filmie, już się zrobiła wypukła? Nie widać żeby z zabezpieczenia nadmiar pary uchodził.
Raczej nie specjalnie, ale chyba wiedzieli co się święci.
HAhaa mi kedyś samowar wybuchł delikatnie bo za cienka rurka była do kolumny
jak ktoś wie o co chodzi to skooma

Zawór kontroli ciśnienia zapchany propagandą i jebnęło. Pamiętam jak ojciec powtarzał przy gotowaniu w szybkowarze - pamiętaj, że ma co chwilę zrobić psyk bo jak nie to zrobi bum
Gotowanie w szybkowarze to spoko sprawa, aż szkoda, że wyszły z mody bo byłoby materiału na sadola

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie