tambus1111 napisał/a:
a co tam puki młoda niech korzysta ale naturalne były by leprze
U ciebie już chyba za późno na naukę ortografii
To chyba lepsze niż puszczanie się na całym osiedlu jak polskie karny...

Po c🤬j mieć taki arsenał wielki? Pewnie i tak używa tylko dwóch, a hajs wydany.
podpis użytkownika
Hejo
Alicjontko napisał/a:
a niech ma i 100 ale po c🤬j sie tym chwalic w necie?Po c🤬j mieć taki arsenał wielki? Pewnie i tak używa tylko dwóch, a hajs wydany.
Ku.... Unia Europejska zajmuję się określaniem prawidłowej wielkości ogórków, określaniem właściwej krzywizny banana i czy pomidor to owoc czy jednak warzywo,
a nie potrafią się wziąć za atestowanie dopuszczalnych wielkości dildosów.
Potem produkują taki w skali 1:1 z prąciem osła i jak ja się pytam mam z tym konkurować z moim mikrok🤬sem.
JAK?!
Potem jak dochodzi co do czego...
Ściągasz gacie, wykładasz sprzęt a ona się śmieje że ma 2x większego przyjaciela na baterie, a jakby tego było mało ona ma dopiero 13 lat!
a nie potrafią się wziąć za atestowanie dopuszczalnych wielkości dildosów.
Potem produkują taki w skali 1:1 z prąciem osła i jak ja się pytam mam z tym konkurować z moim mikrok🤬sem.
JAK?!
Potem jak dochodzi co do czego...
Ściągasz gacie, wykładasz sprzęt a ona się śmieje że ma 2x większego przyjaciela na baterie, a jakby tego było mało ona ma dopiero 13 lat!
Jak by to była moja luba nawtykał bym jej
Zbyt odmienni więc niebezpieczni.!!

podpis użytkownika
Niestety normalność nie zdobi nas!!Zbyt odmienni więc niebezpieczni.!!
@wilkoala jak zakażą produkcji giga dildosów to znajdą się takie co z braku laku użyją ogórka albo cukini, więc z tym nie wygrasz. Myślę, że to one sobie robią krzywdę jak przyzwyczają się do takich rozmiarów, których żaden człowiek im nie zapewni. Z drugiej strony jednak jak babka dochodzi tylko od takich rozmiarów i dopiero wtedy czuje przyjemność to co ma zrobić? Pobawi się chociaż parę lat ze sztucznymi zanim rozciągnie się do rozmiarów wanny i tyle.
podpis użytkownika
Hejo