Zajebisty przejazd Szymona na jednej z większych imprez cyklu FMB Diamond Series. Na końcu double backflip.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
Zajebisty przejazd Szymona na jednej z większych imprez cyklu FMB Diamond Series. Na końcu double backflip.
@up
Szymon zajął w całych zawodach 5 miejsce.
1 miał Brandom Semenuk - wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi
Tu masz jego przejazd youtube.com/watch?v=86KTYe_5VXs
Ale Szymon wykonał tkz. best tricka i za to zgarnął właśnie nagrode co także naprawde jest wielkim osiągnięciem.
Wykonał backflip tsunami youtube.com/watch?v=GOewG8nem4o
Szymon zajął w całych zawodach 5 miejsce.
1 miał Brandom Semenuk - wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi
Tu masz jego przejazd youtube.com/watch?v=86KTYe_5VXs
Ale Szymon wykonał tkz. best tricka i za to zgarnął właśnie nagrode co także naprawde jest wielkim osiągnięciem.
Wykonał backflip tsunami youtube.com/watch?v=GOewG8nem4o
fajnie popatrzeć na ludzi z jakimś talentem i na kogoś kto cokolwiek potrafi i w czymś jest dobry.... ja w sobie ciągle tego szukam
.... piweczko się należy !!
Zajebisty double backflip, kiedyś taki trick był wykonywany tylko na best trickach a w dzisiejszych czasach jest traktowany jako zwyczajna sztuczka.
myślałem że jestem na sadisticu że tu ludzie dają Piwa za to że ktoś Sobie robi Krzywdę a tu nawet przeżył
Cytat:
Zajebisty double backflip, kiedyś taki trick był wykonywany tylko na best trickach a w dzisiejszych czasach jest traktowany jako zwyczajna sztuczka.
Czy ja wiem, czy taka zwyczajna... Ale to fakt, double flip dupy już nie urywa, a kilkanaście dni temu został wykonany pierwszy triple backflip. Ciekawe kiedy Szaman go ogarnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie