to jest właśnie proszę państwa anglia i p🤬lenie : jesteś piękna, czuj się dobrze ze swoim ciałem, jeśli ważysz 120kg to nie chudnij na siłe tylko zaakceptuj siebie... dlatego co druga w UK to takie tłuste świnie. Jak już się spotka jakąś piekną dziewoje to ona mówi po polsku lub czesku...

To delikatnie mówiąc nie wygląda dobrze. Dziwne, że zamiast rurki, nie weźmie się za odchudzanie, skoro ma taki zapał to może by nawet schudła.
ONA nie jest gruba!!! ona ma grube kości!!!!
podpis użytkownika
XXX
Ptoon
chciałbym zobaczyć jak wyglądasz skoro aż tak krytykujesz
chciałbym zobaczyć jak wyglądasz skoro aż tak krytykujesz
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
A prawda jest taka że gruba laska się wyćwiczy i może pracować jako ekskluzywna k🤬a dla dziwaków, którzy takie lubią. To też jest jakiś sposób na biznes, a żreć może ile chce...
Ma dobry movment, widać, że ze Szwecji.
K🤬a, mam plan jak zdobyć laskę wreszcie. Zaopiekuję się taką grubą, wychudzę w piwnicy i mam zgrabną blondynkę, k🤬a, genialne.
K🤬a, mam plan jak zdobyć laskę wreszcie. Zaopiekuję się taką grubą, wychudzę w piwnicy i mam zgrabną blondynkę, k🤬a, genialne.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
Gruba daje radę. Choć pewnie lepiej jej wychodzi wp🤬lanie pączków. Ale i tak szacun!
podpis użytkownika
No chłopaki szału nie ma.
nie potrafie tego ogladac... szczegolnie ze jadlem, musze sie odstresowac na hardzie.

Nawet śmieszne, do czasu aż sobie uświadomisz że ten baleron rusza się lepiej od Ciebie