Czym dłużej to oglądam tym bardziej się do tej szyneczki przekonuję... Baleronina.

nawet tego parkietu nie ubija, pewnie helem pompowana
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Mam nadzieję, że szybko trafi to na główną, aby inni też mogli podziwiać to cudo!
Nie znam się ale dla takiego tonażu niezbędne było chyba jebitne uzbrojenie konstrukcji tego budynku

To jest nieestetyczne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Cóż czasy się zmieniają, standardy kobiecego piękna też...
Biorąc pod uwagę te wszystkie lewacko-tolerancyjne bzdety i sytuacje w USA, może za jakiś czas zaczną usilnie promować taki kanon piękna i nasi synowie tylko takie laski będą przyprowadzać do domu.

Biorąc pod uwagę te wszystkie lewacko-tolerancyjne bzdety i sytuacje w USA, może za jakiś czas zaczną usilnie promować taki kanon piękna i nasi synowie tylko takie laski będą przyprowadzać do domu.
antihrist napisał/a:
co kto lubi
Ale to jest sadistic.pl a nie masochistic.pl
NIe k🤬a no nie... Są rzeczy, których grubi zwyczajnie nie powinni robić... Ubierać skąpych ciuchów, tańczyć na rurze, itp...
PS. Kto jeszcze czekał aż to wszystko p🤬lnie na pysk?
PS. Kto jeszcze czekał aż to wszystko p🤬lnie na pysk?
Pomyślcie że w tym czasie gdy to kręcili, wielka fala tsunami zalewała biedną małą azjatycką wysepkę.

A ja podziwiam babeczke. Pomimo, że wyglada jak wyglada, to nawet ja jako chuda laska chciałabym miec taka pewnosc siebie, tak wywijac na rurce i być tak rozciągniętą, bo to nie mała sztuka (próbowałam).
Ale trzeba polecieć klasykiem... K🤬A KLEPNIESZ W PIĄTEK TRZESIE SIĘ DO PONIEDZIAŁKU.
Ale trzeba polecieć klasykiem... K🤬A KLEPNIESZ W PIĄTEK TRZESIE SIĘ DO PONIEDZIAŁKU.