👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pierwszy filmik koles w czerwonej to chyba ojciec dzieci neo z filmiku ^^

ostatni kawalek tylko na hardcore , reszta na pierwsza strone sadistic
Czasem się dziwie, że jeszcze nie było na sadisticu różnych starych perełek...

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
ps. A od kiedy to zachód na Chopina?
Cent, tak, ale ja tu mówię ogólnie o takich przebojach. A całej trójki to pamiętam tylko ten środkowy filmik.
Cent, tak, ale ja tu mówię ogólnie o takich przebojach. A całej trójki to pamiętam tylko ten środkowy filmik.
Najlepszy jest gościu, który gra na klawiszach w pierwszym filmiku. Autorska technika grania.

Klasyka
"W życiu czasem trzeba wiedzieć, kiedy wstać a kiedy siedzieć". Obczajcie jeszcze "Erodisco"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie