podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...

A, jest też moda na nowy challange - laski z sylikonowymi cyckami próbują utrzymać puszkę coli między cyckami

podpis użytkownika
miej wyj🤬e a będzie Ci dane

A, jest też moda na nowy challange - laski z sylikonowymi cyckami próbują utrzymać puszkę coli między cyckami
atencyjne k🤬y zrobią wszystko za lajki... chyba potrzebna jest nam nowa wojna światowa, bo poziom ludzkiego sp🤬olenia niebezpiecznie podskoczył od 1945...
Ehe. A powiedz mi jeszcze kto to ogląda?

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.chyba potrzebna jest nam nowa wojna światowa, bo poziom ludzkiego sp🤬olenia niebezpiecznie podskoczył od 1945...
Twój poziom umysłowego sp🤬olenia osiągnął dna, bo nie wiesz co p🤬lisz nawet...
Dlaczego nie mogę legalnie ich wszystkich zastrzelić?
Możesz legalnie zastrzelić samego siebie, by nie żyć wśród tych idiotów

to co? może mały challange?
Nowa zj🤬a moda? I teraz to ludzie będą robić w wolnym czasie? Ja p🤬lę, dokąd ten świat zmierza? Dlaczego tu żyje tylu idiotów? Dlaczego nie mogę legalnie ich wszystkich zastrzelić?
![]()
A, jest też moda na nowy challange - laski z sylikonowymi cyckami próbują utrzymać puszkę coli między cyckamiatencyjne k🤬y zrobią wszystko za lajki... chyba potrzebna jest nam nowa wojna światowa, bo poziom ludzkiego sp🤬olenia niebezpiecznie podskoczył od 1945...
Mozna linka do tych cyckow i coli?

podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"