Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ta aplikacja robi furorę
Konto usunięte • 2015-05-25, 17:48
Cała zabawa polegać będzie na podkładaniu dźwięku do krótkich filmików, które nakręcimy. Do naszej dyspozycji, oddano ogromną bazę audio, gdzie znajdziemy kultowe cytaty z filmów, fragmenty piosenek oraz rozpoznawalne motywy z YouTube. Po zainstalowaniu aplikacji, wybieramy tylko kraje, z których mają pochodzić dźwięki. Ku uciesze polskich użytkowników aplikacji, nie zabrakło tu kultowych cytatów z polskich filmów oraz internetowych filmików.

Zgłoś
Konto usunięte 2015-05-25, 18:12 30
fajne cycki
Zgłoś
kustoszpan 2015-05-25, 18:14 16
Furora po c🤬ju fest.

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Konto usunięte 2015-05-25, 18:33 143
Nowa zj🤬a moda? I teraz to ludzie będą robić w wolnym czasie? Ja p🤬lę, dokąd ten świat zmierza? Dlaczego tu żyje tylu idiotów? Dlaczego nie mogę legalnie ich wszystkich zastrzelić?

A, jest też moda na nowy challange - laski z sylikonowymi cyckami próbują utrzymać puszkę coli między cyckami atencyjne k🤬y zrobią wszystko za lajki... chyba potrzebna jest nam nowa wojna światowa, bo poziom ludzkiego sp🤬olenia niebezpiecznie podskoczył od 1945...
Zgłoś
Konto usunięte 2015-05-25, 19:21 12
@up Święta racja, z resztą jak te zj🤬e selfi czy jak to się zwie które jest niczym innym jak przejawem narcyzmu.
Zgłoś
kidi1 2015-05-25, 19:41 1
Juz to widzę, kilka tekstów z "Psów" "Nic śmiesznego", "Killera" i w Polsce też będzie furora.
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2015-05-25, 20:47
obejrzałem bez dźwięku - tak na przekór - cycki uratowały sytuację

podpis użytkownika

miej wyj🤬e a będzie Ci dane
Zgłoś
Konto usunięte 2015-05-25, 21:10 1
Chędogi_Rzułf napisał/a:

A, jest też moda na nowy challange - laski z sylikonowymi cyckami próbują utrzymać puszkę coli między cyckami atencyjne k🤬y zrobią wszystko za lajki... chyba potrzebna jest nam nowa wojna światowa, bo poziom ludzkiego sp🤬olenia niebezpiecznie podskoczył od 1945...

Ehe. A powiedz mi jeszcze kto to ogląda?
Zgłoś
KrisCFC 2015-05-25, 21:27
Oho...moderatorzy szykujcie już zbiorczy...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
kenzol 2015-05-26, 11:51 2
Chędogi_Rzułf napisał/a:

chyba potrzebna jest nam nowa wojna światowa, bo poziom ludzkiego sp🤬olenia niebezpiecznie podskoczył od 1945...

Twój poziom umysłowego sp🤬olenia osiągnął dna, bo nie wiesz co p🤬lisz nawet...
Zgłoś
RockyWood 2015-05-26, 12:33

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
dmnunited 2015-05-26, 14:38 3
Cytat:

Dlaczego nie mogę legalnie ich wszystkich zastrzelić?

Możesz legalnie zastrzelić samego siebie, by nie żyć wśród tych idiotów
to co? może mały challange?
Zgłoś
Attero132 2015-05-27, 11:44
Zobaczcie kto to wrzucił "IzaSlodka" rodzice muszą być dumni z takiego zj🤬ego dziecka.
Zgłoś
spinaczel 2015-05-27, 11:45
Chędogi_Rzułf napisał/a:

Nowa zj🤬a moda? I teraz to ludzie będą robić w wolnym czasie? Ja p🤬lę, dokąd ten świat zmierza? Dlaczego tu żyje tylu idiotów? Dlaczego nie mogę legalnie ich wszystkich zastrzelić?

Mozna linka do tych cyckow i coli?

podpis użytkownika

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
Konto usunięte 2015-05-27, 11:55
Mam nadzieję, że następną modą będzie moda na zabijanie się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie