👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W kuchni sufit jest nieco wyżej i kobita nie była przygotowana... Widać, że ta co szła pierwsza była już przez męża wyprowadzana na spacery

mirekluk18,
Masz tutaj kila cudzysłowów,
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
proszę nie krępuj się i sobie po kopiuj
I to pewnie większe niż Ty
Cytat:
Bo to ,,Kobieta,, a nie ,,człowiek,,
![]()
Masz tutaj kila cudzysłowów,
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
proszę nie krępuj się i sobie po kopiuj

BrunerOvned napisał/a:
Widzę, że masz jaja!![]()
I to pewnie większe niż Ty

Przyjrzyjcie sie babie która idzie pierwsza jak sie odwraca
czy ona wygląda normalnie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie