18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
🔥 Gdzie mnie z tymi palcami?! - teraz popularne
Limpid 2025-09-12, 22:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pawehan 2025-09-12, 22:53
dept1987 napisał/a:

Co to za maszynka?

To kurestwo nawija jakiś drut albo Bednarke do okoła tamtego długiego co się automatycznie przesuwa. Tak to chyba jakaś maszyna do produkcji zbrojeń do betonu, możliwe.
Zgłoś
Chalnaros 2025-09-12, 23:23
dept1987 napisał/a:

Co to za maszynka?

Wygląda jak maszyna do spawania zbrojenia betonu. Pewnie fabryka słupów/belek żelbetowych.
Zgłoś
Jarazz 2025-09-13, 0:58
Stary numer. Poszedł po mleko😉
Zgłoś
michalk0072 2025-09-13, 11:02 1
Nagrywane pralką.
Zgłoś
killua 2025-09-13, 12:11
Qcaracha napisał/a:

ale dobry popcorn. słony dzisiaj pochłaniam.

umrzesz jak osoba na filmiku, tzn że umrzesz powoli i w cierpieniach bo zresz niezdrowe rzeczy
Zgłoś
longlong7 2025-09-13, 12:38 1
tak się ogląda różne wypadki w pracy i człowiek myśli że to nigdy jego nie dotyczy, jak też tak myślałem, prawie 18 lat stażu pracy i zero wypadku a nie dawno dostałem w łeb od robota podczas serwisu, obudziłem się na ziemi, małe rozcięcie i dużo szczęścia, ale pamiętam jak dostałem i leciałem, nie wiedziałem gdzie góra a gdzie dół i jak się uchronić od wypadku taka bezradność a wszystko trwało sekunde
Zgłoś
Tatra93 2025-09-13, 18:22
miota nim jak szatan
Zgłoś
Mega84 2025-09-13, 19:38
Za bardzo wciągnęła go praca...
Zgłoś
Traba 2025-09-13, 23:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Skurol 2025-09-15, 15:20
Niee, dobrze jest👍
Zgłoś
Qcaracha 2025-09-15, 17:58
killua napisał/a:

umrzesz jak osoba na filmiku, tzn że umrzesz powoli i w cierpieniach bo zresz niezdrowe rzeczy

kurde, to musze jeszcze szybciej jeść.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem