Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34

Na pewno zdarzyło Wam się natknąć w sieci, na animację przedstawiającą wirującą kobiecą sylwetkę. Opisy gifa tłumaczą, że kierunek, w którym obraca się kobieta zależy od tego jaka półkula mózgu jest aktywniejsza podczas obserwacji. Gówno prawda. Badania, które przeprowadził Dr Niko Troje wykazały, że za to, czy kobieca sylwetka wiruje zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara, czy nie, odpowiada kąt pod jakim obserwujemy animację.

Mam nadzieję, że cycki wystarczą, bo jest mało sadystyczne.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-12-28, 17:15 2
te kwadraty sa płaskie bo mam płaski monitor a to jest tylko rysunek a nie żadna bryło. A laska nie wiruje tylko się obraca.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-28, 20:06 6
i teraz wszyscy wyginają się przed monitorami, a i tak babka wszystkim kręci się w prawo
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-28, 20:59
raz w lewo raz w prawo. kropka.
Zgłoś
szefooo 2010-12-29, 0:37
Xenomorph08 napisał/a:

te kwadraty sa płaskie bo mam płaski monitor a to jest tylko rysunek a nie żadna bryło. A laska nie wiruje tylko się obraca.

Skoro rysunki są płaskie bo są na monitorze płaskim to zauważ że laska też nie jest w 3D "akurat celowo" więc nie może wirować ani sie obracać.

Na jakiej podstawie twierdzicie że sie obraca skoro nie ma dalszego ani bliższego planu? Jest jedna plama która zmienia kształty a świry myślą że coś sie obraca albo kręci. A tak naprawde noga sie odchyla w prawo i lewo w identyczny sposób.
Zgłoś
The Butcher 2010-12-29, 11:48
Przecież obraca się raz w lewo raz w prawo.
Zgłoś
piroman88 2010-12-29, 11:57 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-29, 12:10
@up
no mi tak samo, nie wiem ocb
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-29, 12:23
jak w zegarku
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-29, 12:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ranger 2010-12-29, 12:33 3
Zgłoś
dtmwts 2010-12-29, 12:45
ważne że nie ma penisa!
Zgłoś
ciemnuch1990 2010-12-29, 12:48
Zgłoś
wnck 2010-12-29, 12:48 37
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-29, 12:49 2
Uff, już prawie się nauczyłem to kontrolować. Fajne ćwiczenie na koncentracje swoją drogą
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-29, 12:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem