Na pewno zdarzyło Wam się natknąć w sieci, na animację przedstawiającą wirującą kobiecą sylwetkę. Opisy gifa tłumaczą, że kierunek, w którym obraca się kobieta zależy od tego jaka półkula mózgu jest aktywniejsza podczas obserwacji. Gówno prawda. Badania, które przeprowadził Dr Niko Troje wykazały, że za to, czy kobieca
sylwetka wiruje zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara, czy nie, odpowiada kąt pod jakim obserwujemy animację.
Mam nadzieję, że cycki wystarczą, bo jest mało sadystyczne.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-12-28, 2:09
to jaki kur*a cudem siedząc prosto przed monitorem raz zap*erdala mi w lewo a raz w prawo ?!?
konto usunięte
2010-12-28, 2:16
no a gdzie cycki? chyba że masz na myśli te u tego cienia...
konto usunięte
2010-12-28, 2:29
konto usunięte
2010-12-28, 3:02
to gif o różnym czasie przeskakiwania z lewo na prawo chyba
konto usunięte
2010-12-28, 4:17
konto usunięte
2010-12-28, 5:10
Raz lewa ręka jest w górze, raz prawa...
nie obraca sie zgodnie ruchem wskazówek i po jednym piwie stwierdzam to samo
konto usunięte
2010-12-28, 11:46
Zawsze obraca sie zgodnie z kierunkiem ruchu wskazowek zegara, i zadna dr niko troje ani czworo nie wmowi ze jest inaczej ; o
konto usunięte
2010-12-28, 11:52
konto usunięte
2010-12-28, 15:41
To ja już nie wiem, u mnie zawsze kręci się w prawo