Fajna twarda dziewczynka ;p
Po za tym całkiem r🤬able jak na swój wiek.
Po za tym całkiem r🤬able jak na swój wiek.
Osoba kamerująca ma o jeden zwój mózgowy więcej od konia, żeby nie pić wody z wiadra jak myje podłogę.. po co kamerować jak w najlepszym momencie c🤬ja widać...
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
To tylko udowadnia, ze kobita (mala, czy duza) jak cipą zassie, to nie pusci

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

K🤬a sami P🤬LENI Pedofile... licze że spotkacie jakiego człowieka przy kwadracie (a życzę wam tego byście trafili...)

Na szczęście wpadła w poślizg na wyjściu z zakrętu bo inaczej byłby hard...
@Szulcu
Co robić? KAMEROWAĆ? Jak jedziesz samochodem to k🤬a samochodujesz?Weź idziuj już stąd...
Co robić? KAMEROWAĆ? Jak jedziesz samochodem to k🤬a samochodujesz?Weź idziuj już stąd...
@UP:
Zajebiście bawi mnie jak na wielu forach wystarczy popełnić jakiś głupi błąd, nawet nieświadomie i zostajesz obsmarowany. Tak łatwo z niektórych wychodzi wylew p🤬lca gdy widzi coś nie tak.
A dziewczynka nieźle się spięła że się utrzymała
Zajebiście bawi mnie jak na wielu forach wystarczy popełnić jakiś głupi błąd, nawet nieświadomie i zostajesz obsmarowany. Tak łatwo z niektórych wychodzi wylew p🤬lca gdy widzi coś nie tak.
A dziewczynka nieźle się spięła że się utrzymała

normale,
Słownik SJP
► kamerować
potocznie: filmować kamerą wideo
ohoho to żeś zabłysną poligloto, c🤬jozo Ty tępa...
Słownik SJP
► kamerować
potocznie: filmować kamerą wideo
ohoho to żeś zabłysną poligloto, c🤬jozo Ty tępa...
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Szulcu napisał/a:
Osoba kamerująca
@up no niby tak ale zapewne założyli że to "filmowane" telefonem... tak że tego... jak kto chce to się przyczepi mnie tam nie przeszkadza przekaz jasny...
normale napisał/a:
@Szulcu
...