A co do samych użytkowników: Fakt, jest masa przychlastów na tym portalu, których jedyną życiową uciechą jest oglądanie na hardzie mordowanych kotów i masturbacja, lecz jak ktoś potrafi selekcjonować informacje, to może na tym portalu znaleźć naprawdę interesujące osoby i takie też opinie, z którymi nie musi się przecież zgadzać. Cieszę się, że treści wrzucane mówią wprost o niektórych rzeczach bez cienia demagogii (na przykład kondycja systemu emerytalnego, tendencje migracyjne, itp.). Z innych mediów trudno o takie informacje.
Nie wiem jak to ująć, ale sadistic wydaje mi się taki... taki... taki k🤬a głębszy treściowo.

Po za tym
Oddawaj kase za edukacje Studencie.

Uwaga, tłumaczę z Polskiego na nasze:
"Jestem zadufanym w sobie wyp🤬kiem, i mam ukończone 5 fakultetów z Kup Sobie Wykształcenie, dlatego moja arystokratyczna rzyć mnie boli, gdy dzielę portal z takim plebsem przeglądającym sadistic.pl"
A mnie się zdaje, że jednak to ciebie boli rzyć - nie jednak z powodu wywyższającej się arystokracji, a ze swego plebejskiego uniżenia. Bo człowiek ze swej natury nie szuka kogoś, kim będzie pogardzał, a tych, z którymi będzie mu się lepiej obcowało - czy to towarzysko, czy znów intelektualnie, albo nawet seksualnie. Dlatego też ci, którzy narzekają na wywyższanie się innych, faktycznie czują się uniżeni względem tych domniemanych wywyższających się.

jestescie gowno warci

K🤬a, przecież gość ma całkowitą rację! Połowa osób tutaj to pop🤬leni debile z wypranymi przez nacjonalizm mózgami.
wiemy i dobrze sie z tym czujemy ;] tu nie chodzi o to ze jestesmy pok🤬ieni bo jestesmy tylko o to ze gowno warte gowno sie wywyzsza ale tak juz jest kazdy ponad kazdym sk🤬ysyny ;p

Studentem psychologii? Pytam, bo według statystyk, to na 92% studiujesz psychologię.

Uwaga, tłumaczę z Polskiego na nasze:
"Jestem zadufanym w sobie wyp🤬kiem, i mam ukończone 5 fakultetów z Kup Sobie Wykształcenie, dlatego moja arystokratyczna rzyć mnie boli, gdy dzielę portal z takim plebsem przeglądającym sadistic.pl"
Ps. Do wszystkich spinających dupki (daniol91?) : Chwalisz się, czy żalisz ? Może lepiej napisz temu "Panu" z Joemonster, żeby On Wy*ierdalał, albo zamknął paszczękę jak mu się nie podoba?
Za wyp🤬alanie jest W4