👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W klatkach dla taniej siły roboczej? Ze ślunska jestem, po noszymu klatka to szola. Ja, w szolach powinno sie nos trzymoć, wypłata za miesiąc na grubie 2x wyższa niż średnia krajowa;)

To tylko konkurencyjny portal a spinacie dupy jak kibole przed meczem.

daniok91 napisał/a:
Po za tym
Oddawaj kase za edukacje Studencie.

grubson napisał/a:
Uwaga, tłumaczę z Polskiego na nasze:
"Jestem zadufanym w sobie wyp🤬kiem, i mam ukończone 5 fakultetów z Kup Sobie Wykształcenie, dlatego moja arystokratyczna rzyć mnie boli, gdy dzielę portal z takim plebsem przeglądającym sadistic.pl"
A mnie się zdaje, że jednak to ciebie boli rzyć - nie jednak z powodu wywyższającej się arystokracji, a ze swego plebejskiego uniżenia. Bo człowiek ze swej natury nie szuka kogoś, kim będzie pogardzał, a tych, z którymi będzie mu się lepiej obcowało - czy to towarzysko, czy znów intelektualnie, albo nawet seksualnie. Dlatego też ci, którzy narzekają na wywyższanie się innych, faktycznie czują się uniżeni względem tych domniemanych wywyższających się.

Daniok1
Studentem psychologii? Pytam, bo według statystyk, to na 92% studiujesz psychologię.
Studentem psychologii? Pytam, bo według statystyk, to na 92% studiujesz psychologię.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie