👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja tam popieram wszystkich tych których uraził komentarz tego pajaca z joe.
Świadczy to o Was w zasadzie dobrze bo pokazuje że cześć społeczeństwa Sadistic ,
jest w pewnym sensie honorowa ( honor w dzisiejszych czasach to naprawdę rzadka rzecz) i bronicie dobrego imienia "naszego" portalu
Tak trzymajcie, a na tych zdrajców od nas to nie zwracajcie uwagi bo nie są jej godnej w najmniejszym stopniu
Świadczy to o Was w zasadzie dobrze bo pokazuje że cześć społeczeństwa Sadistic ,
jest w pewnym sensie honorowa ( honor w dzisiejszych czasach to naprawdę rzadka rzecz) i bronicie dobrego imienia "naszego" portalu

pacyfista napisał/a:
W zasadzie trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i się zgodzić. 90% użytkowników tej strony to debile.
a za to 100% użytkowników joe
Anaheima możeta znaleźć na kilku forach o tematyce ciężarówek :E taki cwaniaczek z niego wszystko wie najlepiej.

A co źle powiedział? Porównajcie poziom wypowiedzi na obu portalach, tutaj bydłu często kompletnie puszczają hamulce.
@AmcieK, ale powiedz mi, jak można dać dziecku na imie Amadeusz?
daniok91 napisał/a:
Ja jestem studentem i żyje za własne pieniądze i przeglądam ten portal czasem . A po za tym ch*j Ci do tego, kto za co żyję. Masz jakieś kompleksy to wypie**alaj do psychologa, a nie będziesz się tu żalił.
Po za tym możesz dostawać hajs od rodziców i być pie**olonym noszącym się egoistą, albo tego hajsu nie mieć i być dokładnie równie popie**olonym noszącym się egoistą, który wk***ia się, że komuś lepiej wyszło
Widzę, że prawda w oczy kole

niecierpie joemonster'a. na Sadolu duzo jest szowinistycznych dow***ów itd, jednak nie potrafie tego wyjasnic, wogole mnie nie rażą, a wrecz sama je pozniej sprzedaje. na joe natomiast ciaaaaagle wstawia sie jakies galerie z piersiami i polnagimi kobietami zachowujac przy tym irracjonalna poprawnosc <nagosc, erotyka- tak, zarty o glupich kurach domowych i kur**ach- nie) . moze chodzi o to, ze tutaj jest to dobry, naturalny i szczery humor <obojetnie jak chamski by nie byl> a tam czuje, ze admini probuja podlizac sie odbiorcom, a tego nieznosze.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Nie wiem o co ten ból dupy. Jeden przychlast coś napisał i od razu najazd na cały portal. Ja tam wchodzę i na sadola i na jm, i obydwie strony mają swoje plusy i minusy.
Taki ynteligeny a nawet podpisać się poprawnie nie potrafi . Pisze się Alzheimer a nie Anaheim .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie