No to trafili i co wygrali ?

up mandat nie wierzę żeby ktoś miał 2 takie same legalne rejestracje

rockface123 napisał/a:
A czy widzisz, że one nie są takie same, tylko jedna jest następnym nr w kolejności za drugą? A w ogóle w mojej okolicy jeździ taki sam samochód jak mój, ten sam kolor, takie same felgi a nr rejestracyjny różni się jedną cyfrą.up mandat nie wierzę żeby ktoś miał 2 takie same legalne rejestracje
rockface123 napisał/a:
up mandat nie wierzę żeby ktoś miał 2 takie same legalne rejestracje
Zazwyczaj tablice rejestracyjne są umieszczone z tyłu i przodu pojazdu, i zazwyczaj są takie same

Kоniu napisał/a:
Zazwyczaj tablice rejestracyjne są umieszczone z tyłu i przodu pojazdu, i zazwyczaj są takie same![]()
No no bystry jesteś.
Gdyby takie spotkania były trudniejsze niż wygrana w totka to powinienem wygrać już dawno temu pare razy szóstke bo spotkałem na ulicy i samochód z tablicą różniącą się jedną cyfrą od mojej w góre i jedną cyfrą w dół. Czyli powinienem 2 razy trafić szóstke....
Tak samo często można spotkać jakieś samochody firmowe z kolejnymi numerami
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tak samo często można spotkać jakieś samochody firmowe z kolejnymi numerami
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ba! u mnie na podwórku jeszcze pół roku temu stały 4 samochody z tablicami różniącymi się jedną cyfrą
Wtedy to bym chyba musiał dziewiątkę w totka trafić...
Aż chyba zagram -.-

Aż chyba zagram -.-
Nie ma co się podniecać, jak dwóch sąsiadów z jednej ulicy kupi samochód w jednym dniu i potem pójdzie do urzędu w tym samym dniu o tej samej godzinie, to codziennie przez x lat będą się mijać dwa samochody z postępującymi numerami tablicy i nie będzie w tym nic dziwnego, o szansie jak jeden do kilkunastu milionów można mówić, gdy dwóch kolesi z postępującymi numerami spotkałoby się przypadkiem, w jakimś innym stanie niż ich macierzysty.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Gdybym wysyłał tyle kuponów totka ile samochodów spotykam na ulicy... To raczej nie byłoby trudno trafić szóstkę

ja mam 477LK, ostatnio na ulicy spotkałem kolesia co miał 478LK, pamiętam go i jego morde jak stał za mną w urzędzie.....................................

W stanach meksyki kradną takie Hondy Civic więc nie dziwie się że ma taką samą rejestracje jak ktoś inny