Gdy chodziłem do podstawówki pisaliśmy na zwykłych czarnych tablicach. Teraz w szkołach są białe – lepsze i bardziej zaawansowane technologicznie. Ewolucja to powolny ale piękny proces.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Tylko ze kiedyś skończyłeś szkołę to cokolwiek umiałeś. Dzisiaj kończysz i dalej jesteś głupi.
@up ktoś chyba nie zajarzył o co chodzi autorowi.
Choć faktycznie, czarny lepiej się rozmazuje.
Tablica interaktywna to była w szkole 5 lat temu, przynajmniej u mnie w małym mieście, nawet druga mieli dokupić. Tyle, ze może z 2 nauczycieli umiało wykorzystać jej potencjał
5 lat temu to ja byłem na studiach. I właśnie widziałem ją.
Pochwal się jeszcze w jakim to mieście takie bogate licea są. Bo w statystycznej szkole, to mają masę innych wydatków, niż tablica za kilka tys., której (jak sam zauważyłeś) mało kto w szkole wykorzysta choćby w 50% - bo i do czego?
Pochwal się jeszcze w jakim to mieście takie bogate licea są. Bo w statystycznej szkole, to mają masę innych wydatków, niż tablica za kilka tys., której (jak sam zauważyłeś) mało kto w szkole wykorzysta choćby w 50% - bo i do czego?
contowsky napisał/a:
nie czarnych tylko zielonych
Tablica to po angielsku "blackboard".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie