Gdy chodziłem do podstawówki pisaliśmy na zwykłych czarnych tablicach. Teraz w szkołach są białe – lepsze i bardziej zaawansowane technologicznie. Ewolucja to powolny ale piękny proces.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-09-24, 15:29
ja miałem zielone tablice w podstawówce
konto usunięte
2014-09-24, 15:45
Tylko ze kiedyś skończyłeś szkołę to cokolwiek umiałeś. Dzisiaj kończysz i dalej jesteś głupi.
@up ktoś chyba nie zajarzył o co chodzi autorowi.

Choć faktycznie, czarny lepiej się rozmazuje.
Jeszcze 10 lat i na maturę obowiązkowo biały długopis lub korektor.
nie czarnych tylko zielonych
Ja wiem czy to dobrze? Teraz jest czarno na białym.
konto usunięte
2014-09-25, 0:12
Tablica interaktywna to była w szkole 5 lat temu, przynajmniej u mnie w małym mieście, nawet druga mieli dokupić. Tyle, ze może z 2 nauczycieli umiało wykorzystać jej potencjał
5 lat temu to ja byłem na studiach. I właśnie widziałem ją.
Pochwal się jeszcze w jakim to mieście takie bogate licea są. Bo w statystycznej szkole, to mają masę innych wydatków, niż tablica za kilka tys., której (jak sam zauważyłeś) mało kto w szkole wykorzysta choćby w 50% - bo i do czego?
konto usunięte
2014-09-25, 0:32
tak samo z murzynami. za kilka lat będzie ich więcej w europie niż białych ludków i wtedy sie zacznie. DEEWOLUCJa społeczeństwa. teraz mamy rodziny, będą plemiona. teraz mamy samochody bedą furmanki. mamy pieniadz, będzie rzecz za rzecz. Tak się skonczy ten świat. Czy tego chcemy czy nie...
konto usunięte
2014-09-25, 1:20
contowsky napisał/a:
nie czarnych tylko zielonych
Tablica to po angielsku "blackboard".