Mitico napisał/a:
UP
Mam nadzieje że tobie już niedużo zostało...
bo jesteś polaczkiem cebulaczkiem który każdemu źle życzy
ja Drozde lubie. a zjeb to takie pieszczotliwe... jest specyficzny
@Kaskaderdx10 - a co on, twoim k🤬a kolegą jest że rościsz sobie prawo do wyznaczania mu pieszczotliwych pseudonimów? "Stary krejzol" mogłoby być pieszczotliwie (choć też dla osoby z jego dorobkiem, od leszcza z netu należy się więcej szacunku) a za "starego zjeba" rzuconego do przypadkowego przechodnia na ulicy w 99% polskich miałbyś kosę pod żebra (pozostałe 1% to Kraków i okolice - tam byś dostał meczetą w głowę

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
oh oh oh k🤬a ale mi przygadałeś... ide sie wypłakać w poduszke!
Kaskaderdx10 napisał/a:
bo jesteś polaczkiem cebulaczkiem który każdemu źle życzy
ja Drozde lubie. a zjeb to takie pieszczotliwe... jest specyficzny
Się nie zesraj.
Ale gratulację! Możesz czuć się zaszczycony bo źle życzę tylko nielicznym

Nie może go do c🤬ja zjebem nazwać? Zapomnieliście jak wszyscy jechali po "Herbatce u Tadka" lub wyśmiewali jego błyskotliwe wypowiedzi w "Śmiechu Warte"?
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Odjebcie się, dawkował Wam youtube raz w tygodniu, zanim mieliście internet (a nawet zanim powstał youtube).

dobrze mówi, szkoda tylko że takie materiały trafiają przeważnie na portale pełne zjebów a nie do szerszej publiczność
suchy był w tym swoim ,śmiechu warte' jak wiór. ale za to tutaj bardzo dobrze gada.
I nie żaden Tadzio, tylko Tadeusz.
To nie jest twój kumpel z podstawówki, od picia oranżady na miejscu, w okolicznym spożywczaku.
I ( k🤬a mać! ) to jest Polska, a nie hameryka, tu się do starszych odnosi z szacunkiem.
To nie jest twój kumpel z podstawówki, od picia oranżady na miejscu, w okolicznym spożywczaku.
I ( k🤬a mać! ) to jest Polska, a nie hameryka, tu się do starszych odnosi z szacunkiem.