Quality made in Taiwan. Zawalił się most, już kilkanaście minut po upadku wiadomo było o czterech osobach, które wyszły na prostą w skali EKG.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xmen
2019-10-02, 11:25
Za ciężka ciężarówka.
Po jej przejeździe widać, jak pęka lina podtrzymująca (5ta od prawej)
Swoją drogą most powinien być budowany z zapasem i brak 2 lin nie powinien być problemem
Gość w ciężarówce musiał się ciężko zdziwić jak zaczęło mu się pod górkę robić
Widać, że obliczenia były wykonane po łebkach lub pożyczone z innego projektu

Pozdro dla Polibudy
Wykonane jak wszystko made in taiwan...
Może obliczenia były dobre ale zajebista wilgotność i sól robią swoje i liny były osłabione, do tego brak odpowiedniej konserwacji i nieszczęście gotowe.
Ładnie widać jak pękają liny i jezdnia łamie sie i spada, co ciekawe łuk wytrzymał upadek.
Przynajmniej tęcza została
konto usunięte
2019-10-02, 15:55
Janusz_k napisał/a:
Może obliczenia były dobre ale zajebista wilgotność i sól robią swoje i liny były osłabione, do tego brak odpowiedniej konserwacji...
Musiałem
Wszystko było zaplanowane - statki mogą przepływać nad mostem.
No co, teraz mogą jeździć dołem
spokojnie szefie, zbudujemy tak żeby każdemu coś tam z fakturki skapło
To jest most zawodny, nie zwodzony.
konto usunięte
2019-10-03, 6:27
tiry na pociągi , okręty na ulice