👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Arevv napisał/a:
ciekawe rozmowy z kumplem prowadzisz, zawsze jak widze osoby co rozmawiaja na tematy tego gabarytu to z pedalstwem mi sie kojazy.
Jesteś tak bardzo hetero, że aż obawiam się, że możesz mieć do ukrycia jakieś mroczne tajemnice....

FXSe7eN napisał/a:
Obrazek
Kolega mi to wys(r)łał![]()
Z drugiej strony, niezła rozkmina XD
Dokąd zmierzasz Polsko....

twój kumpel mysli, że trza ASP skończyć do zaprojektowania takiego wzorku? z niezłymi tłukami się zadajesz.

Ale z niektórymi wzorkami to przegięcie. Człowiek się podciera i nagle panika: krwawię z dupy! A to tylko wydrukowana na papierze truskawka...

[quote=Arevv]ciekawe rozmowy z kumplem prowadzisz, zawsze jak widze osoby co rozmawiaja na tematy tego gabarytu to z pedalstwem mi sie kojazy.
A wiesz ty w ogóle co oznacza słowo "gabaryt"?
A wiesz ty w ogóle co oznacza słowo "gabaryt"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie