Mnie tez zawsze zastanawiało kto te wzroki wymyślą ! No ale wiadomo,że najgłębsze rozkminy zawsze na tronie

Wzorki też potrzebne... jest... estetyczniej, a nie, że wisi rolka takiego szarego, burego i do dupy nie wiadomo czego.
Nie p🤬l, dziewczyny nie srają.
malutka napisał/a:
No ale wiadomo,że najgłębsze rozkminy zawsze na tronie
Fire_Penguin napisał/a:
Wzorki też potrzebne... jest... estetyczniej, a nie, że wisi rolka takiego szarego, burego i do dupy nie wiadomo czego.
Chciałbyś piwa, chciał...

Co to wzorków.. gdyby wiedzieli na co tak naprawdę Polacy srają...(NFZ ZUS TUSK) to by zgarniali miliony

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

Wzorki i wszelkie wżlobienia w papierze mają za zadanie lepiej zbierać kał z waszych zacnych dup.
@malutka, piwo za Mnie na początku zdania, poprawność przede wszystkim!
@Adrenalina
"Mi tez zawsze zastanawiało" ni c🤬ja nie pasuje to fakt
"Mi tez zawsze zastanawiało" ni c🤬ja nie pasuje to fakt

To jest c🤬j.
Ostatnio odkryłem skąd się wzięło pewne porzekadło.
Gdzie przychodzi najwięcej zajebistych pomysłów do łba? Ano w kiblu, to oczywiste. Teraz, za czym chodzimy do kibla? Wiadomo - za potrzebą. Czyli... oczywistym jest, że to "Potrzeba jest matką wynalazków".
Gdzie przychodzi najwięcej zajebistych pomysłów do łba? Ano w kiblu, to oczywiste. Teraz, za czym chodzimy do kibla? Wiadomo - za potrzebą. Czyli... oczywistym jest, że to "Potrzeba jest matką wynalazków".

mashu napisał/a:
To jest c🤬j.
To stwierdzenie powinno dostać więcej browców niż post główny.