📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:53

Chyba najwięcej białych samochodów jest w Japonii. To jest związane z jakimiś ichnimi przesądami.
Juzwa napisał/a:
Chyba najwięcej białych samochodów jest w Japonii. To jest związane z jakimiś ichnimi przesądami.
W kulturze Japonii kolor biały ma odstraszać złe duchy, chronić. Są też inne, bardziej praktyczne, teorie: jasny lakier odbija promienie słoneczne, dzięki czemu system klimatyzacji zużywa mniej energii. To oznacza oszczędność paliwa, mniejszą emisję zanieczyszczeń.
Ulica, ciasno, baba cofa - co nowego można z tego wykrzesać ?
A jak widać można, aż się zakrztusiłem kanapką ze śmiechu... Tyle lat mam prawko a nie wierzyłem aż do teraz że można zwykłą osobówką delikatnie zaparkować na drugim aucie.
A jak widać można, aż się zakrztusiłem kanapką ze śmiechu... Tyle lat mam prawko a nie wierzyłem aż do teraz że można zwykłą osobówką delikatnie zaparkować na drugim aucie.
znowu awtomat hahaha i do oporu, to nacja sie nie nauczy nogi przekłądać a tylko rozkładać hahah ")
baronturbina napisał/a:
Baranie z Podlasia czy auto nagrzewa się stojąc czy w słońcu?
Ocean intelektu stworzył mega zdanie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie