Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Angel 2016-07-14, 20:20 3
A ten jeden z was co taki wstydliwy i cały czas twarz zakrywa - opryszczki dostał?

podpis użytkownika

Zgłoś
kosti7 2016-07-14, 20:32
Można te "miasto" zobaczyć w filmie "Czarnobyl - reaktor strachu" - ta scena jak chodzą po blokowisku i niedźwiedź przebiega
Zgłoś
p................9 2016-07-15, 1:27
Pstrąż...92` ruskie opuściły to miejsce,WP miało tam warty ze Świętoszewa,min. mój Dywizjon DAS.Bloki wyglądały jakby dopiero co opuszczone.,,Trepy" i sąsiednia wioska wyniosły stamtąd co sie dało....A treraz filmik nagle po 24 latach???Dobre.
Zgłoś
D................7 2016-07-15, 18:16 2
Tajne?! K🤬a, byłem tam na zwyczajnej, turystycznej wycieczce z noclegiem z reszta i ziwedzankiem części poligonowej dalej na północ (o ile pamiętam). URBEX, k🤬a, nowa nazwa na "zwiedzanie"... Powrzucał bym zdjęcia ale mi sie k🤬a nie chce. Może mi się zachce wieczorem ale nie obiecuję.
Zgłoś
~KIERR3 2016-07-18, 10:32
Słyszałem że w latach 90' dawali tam mieszkania za psie pieniądze, głównie dla wałbrzyskich górników. Ale podobno nie wielu na poszło.

podpis użytkownika

Meine Ehre heißt Treue
Zgłoś