Co jest nie tak, że ostatnio te autobusy tak często się rozwalają?
Powiem ci że raz jechałem tym gównem i ludzie tam wszyscy mają zapięte pasy a nie jak w europie że nikt nie ma w pociągu czy busie. To gówno nawet na zakrętach jedzie 60km na pełnej wierzę. Wierzy że się zmieści. Na ogół są to duże odgleglosci ja jechałem 12h z jednym tylko postojem więc kierowca zap🤬la jak się tylko da. Nie zdziwiłbym się jakby jeździli pijani.
Zero strat w ludziach skoro to z ZSRR
Lepiej żeby to było ludzie z banderowskiej Upadliny.
Wtedy też można powiedzieć, że obyło się bez strat...
Co tam saszka kwiczysz?
Chyba biorą przykład od kierowców ciężarówek
Pytam się gdzie dziura w fotelu na dwójkę

Tak szaszka. ruski mir jest najlepszy.

Musisz mieć naprawdę ptasi móżdżek i łeb wyprany propagandą ułomku skoro twierdzisz, że Ukraińcy są gorsi od Rosjan, patrząc na ogół ich jestestwa. Ale tak to jest jak zna z historii zna się jedynie Wołyń i Katyń. Co do Katynia to doskonale pokazujesz swoim komentarzem, że kacapy wymordowały nam tam większość inteligencji, dzbanie.
podpis użytkownika
Zwal mi k🤬sMusisz mieć naprawdę ptasi móżdżek i łeb wyprany propagandą ułomku skoro twierdzisz, że Ukraińcy są gorsi od Rosjan, patrząc na ogół ich jestestwa. Ale tak to jest jak zna z historii zna się jedynie Wołyń i Katyń. Co do Katynia to doskonale pokazujesz swoim komentarzem, że kacapy wymordowały nam tam większość inteligencji, dzbanie.
Dzban to cię zrobił kmiocie.
Ciekaw jestem, ile hrywien ci płaci ta k🤬a, Zełenski, za każdy twój komentarz, w którym bronisz tych banderowców.
Musisz mieć naprawdę ptasi móżdżek i łeb wyprany propagandą ułomku skoro twierdzisz, że Ukraińcy są gorsi od Rosjan, patrząc na ogół ich jestestwa. Ale tak to jest jak zna z historii zna się jedynie Wołyń i Katyń. Co do Katynia to doskonale pokazujesz swoim komentarzem, że kacapy wymordowały nam tam większość inteligencji, dzbanie.
to ponoć byli żydzi. Ale nie zagłębiałęm się w ten temat, więc nie powiem tego z całą stanowczością.