Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kapral Poproszek 2014-01-09, 14:27 10
Nie ja nigdy tak nie myślę, zawsze udaje, że śpię
Wtedy nie rusza mnie to, że baba mnie swoim wielkim bębnem uderza w bok, przecie śpię.
Raz nawet zj🤬em taką, bo nachalnie chciała usiąść akurat tam gdzie ja siedzę i mówi "Może ustąpiłbyś miejsca starszej osobie". Rozejrzałem się po busie, więcej jak połowa miejsc wolnych to kazałem się jej wypchać. Dostałem zjebę za brak kultury - i zrozum tu starych ludzi.
Zgłoś
S................s 2014-01-09, 14:54 1
Mnie tam staruchy nie podniecają i nawet jednego c🤬ja w dupę bym jej nie zaproponował.
Zgłoś
K................i 2014-01-09, 16:26 8
Kiedyś miarka się przebrała gdy przysypiałem, a mnie zaczęto op🤬lać, że nie ustąpiłem miejsca. Postanowiłem wtedy, że zawsze w busie będę stał- przynajmniej nie będę musiał słuchać takiego zbędnego p🤬lenia
Zgłoś
S................o 2014-01-09, 16:51 2
@crossdressphyxia

Prawdziwy polak! Nie dość że zaj🤬y obrazek to jeszcze zamaskowany adres i nałożony nań adres sadistic-a, piwo.

A co do samego obrazka to wole stać w autobusie niż słuchać p🤬lenia typu " za moich czasów..."
Zgłoś
Geho 2014-01-09, 17:19 1
Prawdziwy dżentelmen nie siada, żeby potem nie mieć dylematu komu ustąpić.

Starym babom i paniusiom co myślą, że wszystko dla nich nie ustępuje, ale jak widzę poczciwą babunie czy dziadka (albo razem) to jeszcze zwrócę uwagę młodym, że pani chce usiąść. Ani razu nie odmówili
Zgłoś
D................r 2014-01-09, 17:30 16
Ja mam to w dupie jak jakiś stary ropień każe mi zejść, zap🤬lam na jego emeryturę, więc niech zamknie japę, tym bardziej że często te babcie biegają tych autobusów szybciej niż nie jeden dwudziestolatek.
Zgłoś
c................r 2014-01-09, 17:46 1
p🤬lona komunikacja miejska, dobrze, ze mam fure
Zgłoś
ritu4l 2014-01-09, 17:48 9
MrFrey napisał/a:

zap🤬lam na jego emeryturę

Skończ p🤬lić, sami też zap🤬lali całe życie.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
grigori985 2014-01-09, 18:00 9
prędzej matce z dzieckiem ustąpię niż starej k🤬ie co 5 godzin po targu zap🤬la jak by miała motorek w dupie a w autobusie jest wielce zmęczona i musi sobie usiąść

kiedyś była taka sytuacja że była awantura z wrogą dzielnicą h🤬j dostałem ładny wp🤬l (2 tygodnie w szpitalu) kumpel wiózł mnie autobusem do szpitala krew wszędzie ja ledwo stałem któryś z tych starych pierdzieli ustąpił niestety nie jak by nikogo nie widzieli dopiero siedząca kobieta z małym dzieckiem zwróciła uwagę na całą sytuację i dama mnie szarpała bym usiadł mimo że z dzieckiem była pomogła koledze dostarczyć mnie do szpitala za co jestem jej do dzisiaj wdzięczny prędzej ustąpię takiej kobiecie niż tym starym prukwą co nic nie widzą i nic nie słyszą byle dupę posadzić (tak wiem też będę stary fakt) ale starsi ludzie są gorsi niż nie jeden młody

i tyle k🤬a w temacie

sama szarpała (poprawka

podpis użytkownika

Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
Zgłoś
A................h 2014-01-09, 18:41
internety i sadistic to już jedno wielkie KOPIUJ WKLEJ. Bleee
Zgłoś
i................n 2014-01-09, 18:46
cwejter napisał/a:

p🤬lona komunikacja miejska, dobrze, ze mam fure

Mniejszy wstyd jeździć komunikacją miejską niż golfem.
Zgłoś
S................o 2014-01-09, 18:50 1
inż.Roman napisał/a:

Mniejszy wstyd jeździć komunikacją miejską niż golfem.

P🤬lenie, wszystko czym możesz poruszać się samodzielnie bez losowych pojebów jest lepsze niż komunikacja miejska... chociaż osobiście prędzej wsiądę na skuter niż do golfa. .. ...
Zgłoś
p................s 2014-01-09, 18:56 4
mnie golf w szyje drazni wiec nie nosze
Zgłoś
BINI111 2014-01-09, 19:02 5
Cytat:

Każdy, kto był w takiej sytuacji pomyślał chyba tak samo.

A właśnie, że nie. Bo różnica jest między starą klępą, która ma radość z wk🤬ienia innych i stara sie wszelką możliwą moralność ludzką wykorzystać do cna, a starszą kobietą, która o to miejsce specjalnie nie zabiega, a widać, że lepiej, żeby usiadła. Nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora. Jeśli jakieś babsko jest narzucające się wręcz w stosunku do mnie - niech sobie szuka miejsca dalej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie