nie ma mocnych przyj🤬 bym autem i wszystko moje.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie to jest? Jadę tam z palnikiem acetylenowym.
Lepiej rozjechać samochodem, i tak za 3 miliony kupiłbym sobie jeszcze z 5 podobnych, a resztą podcierałbym się w kiblu
3M? na telfonie mam taką ;]
ja bym te całe okno zapierdzielił
Warto dodać, że warunkiem zebrania nagrody było rozbicie szyby bez użycia jakiegokolwiek sprzętu. Ponad to, jak później się okazało, tylko część pieniędzy była prawdziwa - reszta to podrukowane banknoty bez żadnej wartości.
konto usunięte
2013-11-11, 14:19
Haha a włamywacz to zawsze kradnie bez sprzętu. Czego to miało dowieść?
konto usunięte
2013-11-11, 14:41
U mnie w Łodzi na przystanku była kiedyś reklama firmy ATLAS z Jerzym Janowiczem. Pomiędzy szybami były włożone piłki tenisowe a z drugiej strony sportowa torba z rakietą tenisową. ZAGADKA! Zgadnijcie jak długo wytrzymał przystanek przed natarciem dreskretynów z okolicznych kamienic.
Jakby taką reklame postawili w Sosnowcu to by sie troche zdziwili
konto usunięte
2013-11-11, 21:52
konto usunięte
2013-11-11, 22:38
konto usunięte
2013-11-12, 0:02
Zjedliby z szybą