Kiszczak na łożu śmieci mówi do żony:
-słuchaj mnie uważnie. jak będzie ci brakowało pieniędzy to sprzedaj te dokumenty IPN Wałęsie, zrozumiałaś?
-tak, sprzedać dokumenty Wałęsy IPN
Gdyby Kiszczak żył to by umarł jeszcze raz
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Niby smieszne ale wydaje mi sie, że właśnie tak miała zrobić.
konto usunięte
2016-02-19, 8:46
@up Moze i miała, ale Kaczyński miał wiecej kasy widocznie od Wałęsy.
Brak pieniędzy? Pani generałowa to pewnie ma emeryturki po mężu z 10 koła na miesiąc... ale skoro żyjemy w takim kraju raju, że sprzątaczka cieszy się ze zdiagnozowanej martwicy(gangreny) skóry na palcach, bo jak jej odejmą te palce to będzie miała rentę inwalidzką (autentyk, który wczoraj usłyszałem

) to nas stać na luksusowe życie dla żon tak wielce zasłużonych naszej historii postaci jak Kiszczak czy Jaruzelski...
teraz zapewne w kominkach wielu polskich domów masowo pali się papierem
konto usunięte
2016-02-19, 11:17
Ustawiona akcja. Pułkownicy giną, a o reszcie wesołej wierchuszki cisza. O Wałęsie ma być głośno. Czemu? Zobaczymy w kwietniu.
konto usunięte
2016-02-19, 11:30
Kiszczakowa, co wy tam palicie?
- ja? Radomskie, ale jak pan prokurator woli, to Wałęsa ma Camele...
Mnie to wygląda na zbyt łatwe i przyjemne. W dwa tygodnie od jej pierwszej wizyty w IPN można było zabrać/dorzucić do domu Kiszczaka absolutnie wszystko. I możliwe, że połowa z tych dokumentów to będzie tak niedorzeczna, że Michniki będą mogły spokojnie mówić "patrzcie jak SB sfałszowało dokumenty - temu nie można ufać".
Wałęsę właśnie poświęcają, żeby chronić własne dupy - sam się kompromitował od lat i sam był najlepszym dowodem w sprawie.
Nie zapominajmy też, że IPN obsadzony jest ciągle ludźmi Bronka. Tam się może jeszcze okazać, że papież była kobietą, a Szechter-Zagozda-Michnik jest krystalicznie czystym przykładem cnót wszelkich.
Plusem jest tylko to, że może kolejnym ludziom trochę uchylą się oczka.
Ale nie miejcie wątpliwości - mam nadzieję, że się mylę.
konto usunięte
2016-02-19, 11:39
to jest nawet dobre

D
Kiszczakowa wspomniała że gdyby nie jej mąż to Wałęsa by nie dostał Nobla. W sumie gdyby nie on to Popiełuszko nie byłby błogosławiony :p
vass
2016-02-19, 14:54
@up
Ciemny lud wierzy, że Wałęsa rządził polską w latach 1990-1995
Odebrać mu Nobla i oddać jarkowi!! On miał o wiele gorzej niż ci wszyscy internowani..