Wiadomo, że Polak potrafi nieźle zakombinować i znajdzie sposób na wszystko.
Nic też go nie wkurza tak bardzo jak ciepłe piwo.
Zobaczcie turbo szybki sposób na zmrożenie browara w polowych warunkach.
Zapomnijcie o lodówce, nie będzie wam potrzebna.
Jedyne czego będziemy potrzebować to… zobaczcie sami![video]
[/video]
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-04, 14:19
kolejne gwiazdeczki internetu?

od dzisiaj będę nosił z sobą sprężone powietrze to je pomysł!
ale dobre jako ciekawostka.
A wg mnie to gówno prawda, bo termopara dotyka dna, ciekłe powietrze gromadzi się na dole wiaderka, więc tylko na samym dole jest ok. 10 C. Niestety dyfuzja ciepła nie następuje tak szybko (szczególnie w dół), po wymieszaniu pewnie byłoby z 18 C. Tak jak z kostkami lodu, zimne mamy tylko tam gdzie jest lód.
konto usunięte
2013-07-04, 15:01
Hyhy. Z tym, że puszka sprężonego powietrza kosztuje jakieś 10 - 15 zł

Świetny interes, genialny po prostu
konto usunięte
2013-07-04, 16:06
drogi interes..
konto usunięte
2013-07-04, 16:17
widać ,że starzy wyjechali nad bałtyk bo syf i malaria w pokoju tylko nasrać na srodku
Promo gówno...to sobie wymyślili sprężone powietrze
co za pedał pije piwo z puszki 0.33? w takich rację bytu ma tylko pepsi albo coca...
konto usunięte
2013-07-04, 23:57
Naprawdę aktorzynki z nich niezłe.. I jeszcze ta zmiana otoczenia (przestawiające się przedmioty na stole) przy każdym cięciu.. tak jak by specjalnie chcieli pokazać, że coś tam robią i ogólnie program kręcony jest pełną parą. poza tym oczywiście muszą już nawet w śmiesznym promo wmawiać ludziom subskrypcje itd... Ciekawe czy hajs się zgadza ;/
konto usunięte
2013-07-05, 19:19
"Specjalnie dla was, nasza piątka pokaże wam pięć sposobów rozwiązania każdego problemu!"
A sposób na burdel w pomieszczeniu, w którym robicie te filmy macie?
konto usunięte
2013-07-05, 19:31
Już nakurczam przez miasto z wiadrem i sprężonym powietrzem! Na pewno będe oryginalny
konto usunięte
2013-07-05, 19:37
Z tego co kojarzę tych gości to to chyba założyciele nie najgorzej prosperującej strony spryciarze "peel". Czyżby hajs się nie zgadzał ^^
No, ale by nie było, że ja jakiś hejter (bo tylko opisałem to co dostrzegłem). Piwo