Musiało k🤬isko swoją tępą morde na koniec pokazać, gwiazda j🤬a.
A moze po prostu Sadolka? Piwko dla Niej!
Jest tu na pokładzie jakiś sadolowy fizyk, który obliczy siłe, z jaką tego typa próbowali łapać?(jakieś ~70-90km z około 4m).
Specjalista nie jestem, ale tak na szybko, to jakies 10 ton zywej wagi. Sorry, 9,7 Tony.
Przy tej wysokości nie ma szans żeby go ktokolwiek złapał.
Co już zresztą Znawca podliczył.
Morał.
Uważaj na lekcjach bo c🤬j wie kiedy ci się to przyda.
10 ton haha to z 8m to już z 20 ton bydzie panie. Niedługo będą doły robić w ten sposób zamiast kopać. Co by było jakby tak z 200kg z 10 metrów wyj&bać to z 60 ton jak nic.
co ty p🤬lisz
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogardaTaki skok to fajna rzecz ale trzeba było na fizyce w szkole trochę uważać.
Morał.
Uważaj na lekcjach bo c🤬j wie kiedy ci się to przyda.
No, typowi z filmiku już się fizyka ze szkoły nie przyda do niczego

podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD10 ton haha to z 8m to już z 20 ton bydzie panie. Niedługo będą doły robić w ten sposób zamiast kopać. Co by było jakby tak z 200kg z 10 metrów wyj&bać to z 60 ton jak nic.
Czego oni was k🤬a uczą teraz w tych szkołach? Zarzucania słoniowi jajec na zakręcie?
Ale żeby Ci uwydatnić o czym w ogóle mowa.
Stań przy ścianie i p🤬lnij łbem w nią.
Następnie weź 5 metrów rozbiegu i zrób to samo.
Organoleptycznie zrozumiesz działanie fizyki i przyspieszenia do masy.
A jakbyś chciał jeszcze sprawdzić czy te prawa działają kwadratowo to zrób rozbieg 10 i 20 metrów.
Oczywiście wszystko notuj jak/jeśli wrócisz do rzeczywistości.
Specjalista nie jestem, ale tak na szybko, to jakies 10 ton zywej wagi. Sorry, 9,7 Tony.
Jakimi przyj🤬ymi obliczeniami się posługiwałeś, aby to tak obliczyć? Dawaj wykres

Więc na koniec mam pytanie do Ciebie i każdego ciulaska Tobie podobnego: SKĄD (tępa k🤬o) wziąłeś te swoje obliczenia, dawaj wykres, którym to obliczyłeś i jak obliczyłeś, czekam na Twoje wypociny, przyj🤬y naukowcu xD

podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD