Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tak kończą cyganie na A4
ragbi • 2014-11-16, 15:02
Znalazłem bardzo fajny film o tym, jak policja szybko działa wobec osób podejrzanych. Wg autora filmu, naszymi bohaterami są osoby najczęściej wstydzące się swojej narodowości potocznie zwanymi cyganami, tudzież brudasami. Nie wiadomo, czy agresywne zachowanie policji jest wywołane brawurową jazdą czy może ucieczką po kradzieży kosmetyków które miałyby zostać sprzedane (no przecież nie zużyte).

Życzę miłego seansu. Trochę szukałem, ale po tagach mercedes i cyganie dostałem tylko 2 wyniki jakiś c🤬jowych komentarzy.
Pozdrawiam!

Zgłoś
konto usunięte 2014-11-16, 15:06 2
Mercedesa skonfiskować a kierowcę i pasażera odesłać tam skąd przybyli.
Zgłoś
MadChemist 2014-11-16, 15:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-16, 15:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
iamthelaw 2014-11-16, 15:12 16
Wyprzedza prawym pasem. TO przecież nie wykroczenie więc w czym problem.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem