👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziadek w pięknym szoku. Spadła mu jedna opona, otarł się o śmierć...

" jednakże tym razem do harda brakło bardzo niewiele." - Czy ty downie dobrze się czujesz? bys takich glupich koment nie pisal gdyby to byl twoj bliski znajomy...

kozak22 napisał/a:
" jednakże tym razem do harda brakło bardzo niewiele." - Czy ty downie dobrze się czujesz? bys takich glupich koment nie pisal gdyby to byl twoj bliski znajomy...
![]()
won na pudelka jak sie nie podoba
PS. sadol nie ma bliskich znajomych

kozak22 napisał/a:
![]()
edit - kolega wyżej mnie ubiegł.

kierowca pewnie pomyślał:
"с*ка, это было так близко"
//w wolnym tłumaczeniu: jego mać, było tak blisko
"с*ка, это было так близко"
//w wolnym tłumaczeniu: jego mać, było tak blisko

Facet ewidentnie na Pit-stop podjechał, tylko nie mógł się zdecydować do którego Boxa zjechać.
Chyba ten przechodzień to cygan bo aż opony zdąrzył za*ebać z tej Łady

zobaczcie sytuacje pod koniec. Dwa samochody stoją przed pasami zatrzymane a jakis dureń przejezdza na pelnym gazie przez te pasy. No ja pier... co oni tam wyrabiają to sie we lbie nie miesci. Gdyby ten koles tej opony nie podniosl tylko poszedl to by go potrącił ten drugi samochod...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie