Czyli kolejny z upośledzeniem umysłowym i za dużym portfelem...
P.S.
Nie było bo materiał własny
Przecież jest wszystko w porządku. Kierowca jest niepełnosprawny intelektualnie.
Nie no to już szczyt szczytów, co jak co ale zająć dwa miejsca dla inwalidów to już idiotyzm do potęgi lub totalny brak umiejętności... Przebić 4 opony od razu za takie coś!!!
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Po pierwsze nie zdziwiłbym się gdyby za przednią szybą leżały uprawnienia do parkowania w miejscach dla inwalidów (czego na zdjęciach nie widać).
Po drugie bardzo możliwe, że parę minut wcześniej po jego lewej i prawej stronie stały inne auta.
No, ale trzeba mieć odrobinę wyobraźni, a nie szukać afery tam gdzie jej nie ma...
Oczywiście

na pewno stały samochody po jego prawej i lewej

oczywiście

\
niektórzy chyba mają misję usprawiedliwiania debili za wszelką cenę...
Konto usunięte
2013-09-19, 17:25
@SundayGrill, nawet prawdziwy inwalida by lepiej zaparkował :/ Poza tym auto powinno też mieć naklejkę na tylnej szybie.
Konto usunięte
2013-09-19, 17:30
Pewnie autor w c🤬ja leci i to jego auto albo w Lublinie jednak debile jeżdżą
jacekmatys napisał/a:
Pewnie autor w c🤬ja leci i to jego auto albo w Lublinie jednak debile jeżdżą
niee sorry

jako rasowy słoik z wiochy jeżdżę Golfem
Konto usunięte
2013-09-19, 17:35
Sapphiron napisał/a:
niee sorry
jako rasowy słoik z wiochy jeżdżę Golfem
Nie wierzę Ci
Zostawcie go....przecież widzicie że jeździ renaultem
Konto usunięte
2013-09-19, 18:11
za takie cos powinno byc pozwolenie na rozp🤬olenie tego wraka, jak sie smiec nie nauczy to zawsze tak bedzie parkowal. i oczywiscie naprawa z kieszeni kierowcy, ubezpieczyciel powinien byc zwolniony z wyplacenia $ na naprawe
i c🤬j mnie obnchodzi ze moze wczesniej staly tak zaparkowane samochody ze on "tylko stanal miedzy nimi" a tamci nagle odjechali. ma c🤬j oczy widze ze tamci zaparkowali jak k🤬sy to nie musi im dorownywac
jezeli widze ze jakies 2 p🤬dy stanely na liniach to nie wjezdzam miedzy nich zajmujac kolejne 2 miejsca tylko szukam dalej. nikogo nie zbawi minuta dluzej na parkowanie
Konto usunięte
2013-09-19, 18:15
Tak szczerze, to jeszcze nigdy nie widziałem na miejscach parkingowych dla inwalidów samochodu z inwalidą. Ktoś widział?
a może go zwyczajnie nogi bolały, niektórzy nie mają tego problemu
Po pierwsze primo - to są miejsca dla osób niepełnosprawnych, nie dla inwalidów.
Po drugie primo - pierwszy raz słyszę, żeby samochód miał mieć jakąś naklejkę na tylnej szybie. Proszę o podanie podstawy prawnej. Ma być imienna karta ze zdjęciem.
Po trzecie primo, ultimo - osboba z ograniczoną zdolnością poruszania się może na pierwszy rzut oka wyglądać "kwitnąco", pewnie dlatego o niepełnosprawności orzeka specjalna komisja.
A że buc, to swoją drogą.
Konto usunięte
2013-09-19, 20:35
boore, mój sąsiad ma takie orzeczenie o niepełnosprawności. Gdyby mi nie pokazał to bym nie uwierzył. Tym bardziej że ostatnio cały ogródek u siebie przekopał i nie padł...