Czyli kolejny z upośledzeniem umysłowym i za dużym portfelem...
P.S.
Nie było bo materiał własny
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Przecież jest wszystko w porządku. Kierowca jest niepełnosprawny intelektualnie.
Nie no to już szczyt szczytów, co jak co ale zająć dwa miejsca dla inwalidów to już idiotyzm do potęgi lub totalny brak umiejętności... Przebić 4 opony od razu za takie coś!!!
Po pierwsze nie zdziwiłbym się gdyby za przednią szybą leżały uprawnienia do parkowania w miejscach dla inwalidów (czego na zdjęciach nie widać).
Po drugie bardzo możliwe, że parę minut wcześniej po jego lewej i prawej stronie stały inne auta.
No, ale trzeba mieć odrobinę wyobraźni, a nie szukać afery tam gdzie jej nie ma...
Oczywiście

na pewno stały samochody po jego prawej i lewej

oczywiście

\
niektórzy chyba mają misję usprawiedliwiania debili za wszelką cenę...
konto usunięte
2013-09-19, 17:25
@SundayGrill, nawet prawdziwy inwalida by lepiej zaparkował :/ Poza tym auto powinno też mieć naklejkę na tylnej szybie.
konto usunięte
2013-09-19, 17:30
konto usunięte
2013-09-19, 17:35
Sapphiron napisał/a:
niee sorry
jako rasowy słoik z wiochy jeżdżę Golfem
Nie wierzę Ci
Zostawcie go....przecież widzicie że jeździ renaultem
konto usunięte
2013-09-19, 18:11
konto usunięte
2013-09-19, 18:15
Tak szczerze, to jeszcze nigdy nie widziałem na miejscach parkingowych dla inwalidów samochodu z inwalidą. Ktoś widział?
a może go zwyczajnie nogi bolały, niektórzy nie mają tego problemu
Po pierwsze primo - to są miejsca dla osób niepełnosprawnych, nie dla inwalidów.
Po drugie primo - pierwszy raz słyszę, żeby samochód miał mieć jakąś naklejkę na tylnej szybie. Proszę o podanie podstawy prawnej. Ma być imienna karta ze zdjęciem.
Po trzecie primo, ultimo - osboba z ograniczoną zdolnością poruszania się może na pierwszy rzut oka wyglądać "kwitnąco", pewnie dlatego o niepełnosprawności orzeka specjalna komisja.
A że buc, to swoją drogą.
konto usunięte
2013-09-19, 20:35
boore, mój sąsiad ma takie orzeczenie o niepełnosprawności. Gdyby mi nie pokazał to bym nie uwierzył. Tym bardziej że ostatnio cały ogródek u siebie przekopał i nie padł...