I tak zawsze więcej rozleją niż wypiją, ale c🤬j tam - pocieszne zwierzaki

Piwko! Zajebiste, a ja myślałem że pije wode tak, jak ja robie minetke lasce

Tak pije pies ...
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Ja p🤬lę, naprawdę to jest na głównej? Zróbcie kategorię "kwejk i inne" albo "kącik wiedzy", a nie kvrwa kolejny temat rodem z wiedzy bezużytecznej czy innych. To jest sadistic, nie jakieś bananowe kwejki.
blondasek1993, ni c🤬j nie wiesz jaki powinien być sadol... Sadol to nie tępa dzida, której można wmówić że czarne jest białe. Sadol jest oczytany, inteligentny, ma wiedzę w każdej dziedzinie, a dodatkowo jest typowym sk🤬ysynem którego nic nie rusza i potrafi dop🤬lić każdemu.
Film na plus, kolejny materiał do przyswojenia
Film na plus, kolejny materiał do przyswojenia

przypomniała mi się fajna historia.
Wrocław, bar "Miś", kto był ten wie jaka tam jest klientela.
Przed barem mlecznym stoi ucięta w pół duża plastikowa butelka z której pije piesio podobny jak na filmiku. Wiadomo, woda brudna, spieniona, z glutami. Z tejże restauracji wychodzi dama naj🤬a jak messerschmitt, chyba cug kończyła bo w oczach było widać czyste pragnienie. Oj🤬a tą psinkę na całą wodę znajdującą się w butelce, wypiła to na raz.
Wrocław, bar "Miś", kto był ten wie jaka tam jest klientela.
Przed barem mlecznym stoi ucięta w pół duża plastikowa butelka z której pije piesio podobny jak na filmiku. Wiadomo, woda brudna, spieniona, z glutami. Z tejże restauracji wychodzi dama naj🤬a jak messerschmitt, chyba cug kończyła bo w oczach było widać czyste pragnienie. Oj🤬a tą psinkę na całą wodę znajdującą się w butelce, wypiła to na raz.

Qunda napisał/a:
Piwko! Zajebiste, a ja myślałem że pije wode tak, jak ja robie minetke lasce
![]()
Jeśli psy piły by tak, jak ty robisz minetę lasce to by ginęły masowo z powodu odwodnienia.

K🤬a, miałem nadzieję, że się zadławi na końcu albo go ktoś zajebie...
Nudy, brak piwka
Nudy, brak piwka

Dziwne, tyle lat ewolucji a mimo wszystko natura nie opracowała im wydajniejszej metody picia.

Magnus napisał/a:
I tak zawsze więcej rozleją niż wypiją, ale c🤬j tam - pocieszne zwierzaki
![]()
Jak twój pies ma Taurette'a to się nie dziwię