👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

BigBertha napisał/a:
Fajna szmaciura. Spuszczał bym się we wszystkie dziurska łącznie z pępkiem.
widzę po twoim profilowym że lubisz jak obficie białe tryska
ANALizator napisał/a:
widzę po twoim profilowym że lubisz jak obficie białe tryska
To tłusta locha z kumszotem na twarzy. Wrzucona na profilowe dla beki. Choć nie ukrywam, że taką też bym wyr🤬ał.
Rebeliant napisał/a:
Dla takiego "aniołka" skrzydła to faktycznie nogi. Taka jest natura. Zajebiste laski mają wszystko jak rozłożą nogi, choć na koniec nie do końca są szczęśliwe.
Otóż anioły czy pegazy, tudzież centaury są dowodem głębokiego niezrozumienia praw rządzących biologią i niezdawania sobie sprawy z ewolucji. Gdyby pegaz istniał, to musiałby by być owadem, a nie czymś spokrewnionym z koniem. Podobnie anioł, czy centaur. Nie ma ssaka, który normalnie miałby inną ilość kończyn niż 4.

Halman napisał/a:
mam podejrzenia że ten tekst zostanie tutaj zrozumiany przez mniej niż 5% userów...
Nie mierz wszystkich swoją miarą
TranzystorWyklęty napisał/a:
Nie mierz wszystkich swoją miarą
a miarą czego? nowego lepszego świata?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie