Dla takiego "aniołka" skrzydła to faktycznie nogi. Taka jest natura. Zajebiste laski mają wszystko jak rozłożą nogi, choć na koniec nie do końca są szczęśliwe.

W "muzgu" zakodowane że jeśli coś można rozkładać to tylko nogi.
Rebeliant napisał/a:
Ano tak, w branży muzycznej czy filmowej, to dokładnie to samo.Dla takiego "aniołka" skrzydła to faktycznie nogi.
Rebeliant napisał/a:
Te mądre "aniołki" są szczęśliwe, te głupie, to jest stałe gwiazdy dyskotek, na koniec to lądują zniszczone, w monopolowym na kasie....Zajebiste laski mają wszystko jak rozłożą nogi, choć na koniec nie do końca są szczęśliwe.
Zbysław napisał/a:
Jakbym zarabiał 5 tysiency na msc. to też y była moja
Może we Frankach albo Funtach. Jak w złotówkach, to c🤬ja se możesz samemu zwalić.
No i kolejne bezczelne k🤬iszcze będzie idolem nastolatków. Jak zbierze dość fanów to zacznie się poczuwać do wygłaszania opiniotwórczych wypowiedzi.
Orwell i Huxley powinni jedną książkę razem napisać.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Noside napisał/a:
mam podejrzenia że ten tekst zostanie tutaj zrozumiany przez mniej niż 5% userów...
janlew napisał/a:
Ano tak, w branży muzycznej czy filmowej, to dokładnie to samo.
Te mądre "aniołki" są szczęśliwe, te głupie, to jest stałe gwiazdy dyskotek, na koniec to lądują zniszczone, w monopolowym na kasie.
nie do końca, choć często stają się samotne na starość, popadają w bambinizm lub stają się feminazistkami
Rebeliant napisał/a:
Dla takiego "aniołka" skrzydła to faktycznie nogi. Taka jest natura. Zajebiste laski mają wszystko jak rozłożą nogi, choć na koniec nie do końca są szczęśliwe.
K🤬y ktore jedyne co potrafia to rozlozyc nogi nazywasz zajebistymi laskami? Smutne troche, ale nie oceniam.
Fajna szmaciura. Spuszczał bym się we wszystkie dziurska łącznie z pępkiem.
Jabulko69 napisał/a:
K🤬y ktore jedyne co potrafia to rozlozyc nogi nazywasz zajebistymi laskami? Smutne troche, ale nie oceniam.
Gdybym ocenił, że jest coś w głowie, użyłbym epitetu "piękna kobieta". Do pustaków stosuję laska/szmata/k🤬a/dz🤬ka itp. itd..