Według ruskich to jest samiec alfa. ( Ja tam widzę tylko starego KGBowca)

śmiesznie brzmi ale to nazywa się Czemchanie:
Usuwanie scypułu z poroża przez pocieranie porożem o gałęzie i pnie młodych drzew i krzewów. W ten sposób żywica i soki roślinne zabarwiają poroże zwierzyny. Inaczej wycieranie.
Usuwanie scypułu z poroża przez pocieranie porożem o gałęzie i pnie młodych drzew i krzewów. W ten sposób żywica i soki roślinne zabarwiają poroże zwierzyny. Inaczej wycieranie.
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Ja tak wyglądałem, jak dostałem od dziewczyny mięsem mielonym podczas robienia spaghetti.
Cytat:
Taki samiec alfa a jego żona się puszcza że jest rogaczem
pewnie chciales zażartowac ale wyobraz sobie ze masz racje,juz wyjasniam
Te zwierzątka zyja w stadach,jak to w stadach jest samiec Alfa i wlasnie ten samiec prowadzi,ochrania i niby dupczy sarenki...tak jest w teori ,w praktyce sprawa sie zgadza tylko w dwoch pierwszych przypadkach bo co do dupczenia to wyglada to nieco inaczej Alfa niby przegania innych konkurentow do dupczenia tylko ze h🤬jowi to nie wychodzi wiekszosc sarenek jest zaplodniona przez jakies cherlawe jelenie ktore w sumie pojawiaja sie tylko po to zeby wyjebac sarenke
Wiec Alfa mysli ze jest boss a tak naprade sarny mu sie k🤬ia i co pan zrobisz jak pan nic nie zrobisz
Ciekawe ile osób w dalszym ciągu myśli, że jeleń to samiec sarny
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
k🤬a ludzie... to scypuł jest, on nic nie nadział na rogi, tylko wyciera cienką warstwę skóry z nowego poroża...
samiec alfa nie może mieć kolczyka!
podpis użytkownika
http://sredniowiecze.zdrowo.info.pl