Brakuje zlewu
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
Genialne, k🤬a genialne !
podpis użytkownika
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
Maek napisał/a:
Pierwszy raaz widzisz pralke/suszarke w zabudowie ?
![]()
Już nie bądź taki k🤬a światowiec.
Nie ma ballgaga
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Tak p🤬licie a coś czuję, że większość musi się zapytać czy z kolegami na piwo może wyjść

Bez sensu, te maszyny zabieraja kobieta cala przyjemnisc z prania i zmywania.
Feministki walcza wlasnie o wolnosc kobiet !!
Aby kobieta miala prawo wyboru, a w dzisiejszych czasach wiekszosc z nich musi wykonywac prace domowe przy uzyciu maszyn
a to nie to samo co kiedys..
Feministki walcza wlasnie o wolnosc kobiet !!
Aby kobieta miala prawo wyboru, a w dzisiejszych czasach wiekszosc z nich musi wykonywac prace domowe przy uzyciu maszyn

a to nie to samo co kiedys..
Żartem śmiechem ale taka szafka to zajebista sprawa w chacie. Uporządkowana chemia domowa, miotły i mopy w jednym miejscu, regały żeby dzieci nie sięgały i po zamknięciu dodatkowe wygłuszenie jak pralka pierze. Minusów pomysłu nie zauważyłem.
Tak powinna co? Ale taką szafkę to bym chciała mieć, wszystko w jednym, nie musiałabym szukać j🤬ych detergentów i chemikaliów we wszystkich trzech łazienkach.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.