👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kotorminator napisał/a:
6zł za 2,8 litra paliwa, 2,15 zł za litr. Fajnie.
2.15 za atmosferę a nie litr

Gość wodór tankuje dlatego nie widać jak leci.
I jeszcze mordę drze.
I jeszcze mordę drze.
Na Bp pod Warszawą jest tak samo. Paliwo zaczyna lecieć dopiero jak na liczniku jest jakieś 8-10 zł

Rosja to taki kraj że jak chcesz zatankować to najpierw musisz dać łapówkę.
Pewnie gaz tankował, a gaz jest przecież przezroczysty i go nie widać. Po co robić aferę? Mógł normalnie zapalić zapałkę i sprawdzić czy płomień ma niebieski kolor to by zobaczył czy jest też gaz w baku. Tylko trzeba potem szybko zamknąć żeby się nie ulatniał ze zbiornika.

a co jeśli kroją tak na wszystkich stacjach?! dobrze że ja leję białoruską z baniaków, przynajmniej wiem, że mnie nie oszukają

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie