agathos napisał/a:
Może i mają za dużo kasy, ale fantazją nie ustępują Ułanom
![]()
Fantazję to "oni" mają

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
jak widzę ten ryj to mnie krew zalewa (bez brzydkich skojarzeń proszę)

k🤬a jak ja tego p🤬lonego facia nienawidzę, piwa nie ma za c🤬jowego vlogera

@up wlatca 852
Sam jesteś c🤬jowy. Sebastian jest najbardziej pozytywnym vlogerem na youtube. Nie kręci nudnych serii w stylu lets play ,lecz stara się widzowi pokazać swoje życie , swoje egzotyczne podróże , życie w Stanach od kuchni. Jest szczery i pozytywnie nastawiony do życia i za to go cenię . Mam nadzieję , że jego nowy kanał na youtube zgromadzi jeszcze więcej widzów od tego do którego zamknięcia przyczynili się tacy hejterzy jak ty...
Sam jesteś c🤬jowy. Sebastian jest najbardziej pozytywnym vlogerem na youtube. Nie kręci nudnych serii w stylu lets play ,lecz stara się widzowi pokazać swoje życie , swoje egzotyczne podróże , życie w Stanach od kuchni. Jest szczery i pozytywnie nastawiony do życia i za to go cenię . Mam nadzieję , że jego nowy kanał na youtube zgromadzi jeszcze więcej widzów od tego do którego zamknięcia przyczynili się tacy hejterzy jak ty...

oglądam go od roku i również vlogi mnie wk🤬iają ale on nie robi vlogów takich typowych
,,hey ludzie baba od warzywniaka nie wydała mi złotówki co za k🤬a j🤬a rzal"
tylko te vlogi są jak film dokumentalny, także zapewne żal wam dupe ściska że gościu zarabia 10 razy więcej od waz ( zakładając że macie prace
)
,,hey ludzie baba od warzywniaka nie wydała mi złotówki co za k🤬a j🤬a rzal"
tylko te vlogi są jak film dokumentalny, także zapewne żal wam dupe ściska że gościu zarabia 10 razy więcej od waz ( zakładając że macie prace

Pewnie mnie wszyscy z🤬bią...ale muszę się przyczepić
rockface123 napisał/a:
...także zapewne żal wam dupe ściska że gościu zarabia 10 razy więcej od waz