👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak można missować tak easy mapkę? jeszcze japończycy , co na farcie wygrali z nami finał w tę grę.

U nas facet zakłada rurki, zapuszcza grzywkę. U nich facet na siłę interesuje się mangą i anime.
A po co spytacie?
A no żeby w końcu zar🤬ać...
A po co spytacie?
A no żeby w końcu zar🤬ać...
Chyba mają kompleksy po wielkiej wojnie. A chciałbyś żeby znowu robili marsze śmierci, obozy i pancerniki Yamato?

Pamiętam jak chciałem włączyć sobie mecz kiedyś na sopcaście, a zamiast tego był jakiś japoński program, gdzie żółtki w strojach tamponów walczyli na miecze świetlne. Mnie już nigdy nic nie zdziwi w tym narodzie.

Osu! jest dobre
ale nigdy nie grałem w to w taki sposób
Ci to zawsze coś wymyślą nieważne co

Ja rozumiem, że nie każdy wszystkie kompilacje ogląda i czasem ktoś coś wrzuci nawet jak gdzieś było... ale Ty jeszcze perfidnie piszesz, że od Jerrego :/ Taka ciężka bida w domu, że trzeba żebrać piwska?
XtravaganZa Ponieważ mają ściśle określone warunki i zasady w pracy jak i na uczelniach. Dlatego muszą się "wyszaleć". To nie Niemcy, gdzie to całe życie jest jak pracą często powiązaną z pedantyzmem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie