👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Crossfire podziwiam Twój dystans i zorientowanie w fakcie, że jesteśmy na każdym kroku manipulowani.
Btw. masz może jakiś link do tego "wystapienia" Farage'a?
Wydaje sie jedynym gościem w UE nie dążącym do totalitaryzmu.
Btw. masz może jakiś link do tego "wystapienia" Farage'a?
Wydaje sie jedynym gościem w UE nie dążącym do totalitaryzmu.

Mam wrażenie że wszyscy głupcy, którzy obrażają tych starszych ludzi, mniej lub bardziej podsycając znaczenie (obraźliwe) swoimi komentarzami, piszą to tylko po to aby jak największa ilość głupców wstawiła im cholerne piwa. Ciekawe co wy będziecie mówić na starość.

Czytanie waszych postow za kazdym razem umacnia mnie w tym co napisalem(ze gowno wiecie i uwazacie sie za a&o). Ba, rozmowa z innymi ludzmi "w realu" tez utrzymuje mnie w tym przekonaniu. Co do wymadrzania i wywyzszania siebie, nigdzie w swoim poscie nie moge tego znalezc(ba nawet nie uzylem sformulowania per "ja"), poprostu skrytykowalem wasz potok bzdur i napisalem jak pieknie jestescie urabiani przez propagande. Jezeli uwazasz ze jestes "mlody i madry", to zastanow sie nad tym co napisalem, rozkmin co jest glownym problemem, juz ponad polwiecznego, rozkladu Polski.
@edit:
krzkus6661991 - nadawalbys sie do dzialu propagandy w ITI. Najazd na rozmowce, bez zadnych argumentow, ominiecie meritum dyskusji i pojazd po charakterze i zachowaniu rozmowcy(dopowiadanie, insynuacje, a w wszystko bez punktu podparcia).
@edit:
krzkus6661991 - nadawalbys sie do dzialu propagandy w ITI. Najazd na rozmowce, bez zadnych argumentow, ominiecie meritum dyskusji i pojazd po charakterze i zachowaniu rozmowcy(dopowiadanie, insynuacje, a w wszystko bez punktu podparcia).

ccrossfire napisał/a:
Czytanie waszych postow za kazdym razem umacnia mnie w tym co napisalem. Ba, rozmowa z innymi ludzmi "w realu" tez utrzymuje mnie w tym przekonaniu. Co do wymadrzania i wywyzszania siebie, nigdzie w swoim poscie nie moge tego znalezc(ba nawet nie uzylem sformulowania per "ja"), poprostu skrytykowalem wasz potok bzdur i napisalem jak pieknie jestescie urabiani przez propagande. Jezeli uwazasz ze jestes "mlody i madry", to zastanow sie nad tym co napisalem, rozkmin co jest glownym problemem, juz ponad polwiecznego, rozkladu Polski.
zarzucasz man to, że gówno wiemy o świecie, ekonomi i polityce, że manipulowanie nami spadło do poziomu mieszania kijem w gównie. Dla mnie krytykowanie ma wtedy i tylko wtedy sens kiedy żaden z argumentów mnie nie dotyczy.
"poprostu skrytykowalem wasz potok bzdur i napisalem jak pieknie jestescie urabiani przez propagande"
Naprawdę szanuję to, że masz własne zdanie ale to, że masz nas za debili nie mających własnego zdania z deka mnie denerwuję. To, że nie użyłeś w poście per "ja" wcale nie oznacza, że się nie wywyższasz bo wystarczy że wielokrotnie w tym jak i poprzednim poście użyłeś "wy" czy "was" podczas mieszania naszych opinii z "gównem" wystarczy.
"krzkus6661991 - nadawalbys sie do dzialu propagandy w ITI. Najazd na rozmowce, bez zadnych argumentow, ominiecie meritum dyskusji i pojazd po charakterze i zachowaniu rozmowcy(dopowiadanie, insynuacje, a w wszystko bez punktu podparcia). "
Ja pojechałem po twoim charakterze i zachowaniu? Sory ale zmieszałeś z błotem 95% sadoli uważając ich za zmanipulowanych debili nie mających pojęcie o świecie.

Zgadzam się z większością dlatego nie ufam gazetom, telewizji i innym fałszywym źródłom dlatego zanim w coś uwierzę staram się to przeanalizować i zrozumieć. W zacytowanym poście nie chodziło mi o zgnojenie całości starszych obywateli ale o zaznaczenie, że niestety większość z nich odpowiada stereotypowemu moherowi i nie koniecznie powinni mieć oni większe prawa od nas.

ej spokojnie, bo zaraz jeszcze caps lock pojdzie w ruch. jaki cel ma tego typu dysputa, skoro nikt nikogo do swojszych racji nie przekona ?

czasem takie dyskusje są potrzebne tylko po to, żeby naświetlić temat z każdej strony niekoniecznie po to by zmienić czyjeś zdanie ale masz rację, że wystarczy tego filozofowania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie