👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"A w autobusie to takie zmęczone zawsze."
krzyknij w autobusie "kto nie skacze ten za tuskiem" moment im odejdzie zmęczenie
krzyknij w autobusie "kto nie skacze ten za tuskiem" moment im odejdzie zmęczenie

nie ma to jak protest przeciwko nieprzyznaniu telewizji trwam koncesji na naziemne nadawanie cyfrowe
tak mi się jeszcze przypomniało:

tak mi się jeszcze przypomniało:

Protest zasadny, bo koncesji nie przyznano. Każdy ma prawo domagać się tego, co uważa za słuszne. Lepsi tacy moherowi, ale jednak ideowcy, niż ciemniactwo, które tyłka ruszyć nie chce - a potem narzekanie, że jest do dupy.
Zmęczone czy nie, jak jesteś w miarę dobrze wychowany, to i tak ustąpisz miejsca.
I słusznie.
LegendarnyZiom napisał/a:
A w autobusie to takie zmęczone zawsze.
![]()
Zmęczone czy nie, jak jesteś w miarę dobrze wychowany, to i tak ustąpisz miejsca.

Ksiądz pewnie obiecał, że da pociągnąć pędzel tej, która podskoczy najwyżej.

Sponsorem manifestecji byly apteka "Tabletka Energii" i zaklad pogrzebowy "Baw sie dobrze umieraj szybko"

camadoria napisał/a:
Sponsorem manifestecji byly apteka "Tabletka Energii" i zaklad pogrzebowy "Baw sie dobrze umieraj szybko"
ja jednak podejrzewam ze za akcja stoi zus. staruszki poskacza sobie z 10 minut i juz spada ilosc emerytow:D

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie