Narzekacie na dziury w drogach po zimie? Jeśli was to pocieszy, to gdzie indziej mają gorzej i jeżdżą.
Klimatyczna muzyczka
Off Road w mieście
Jedni mają dziury w jedni po zimie, drudzy po meteorach
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Konto usunięte
2013-02-16, 2:20
k🤬a szkada było by mi auta !!! wolałbym rowerem albo miejskim
Pewno, nie mamy co narzekać, zajebiste drogi mamy. I w ogóle rudy od fotopstryczków też jest zajebisty.
Różnica jest taka, że w Rosji mają kilkanaście tysięcy kilometrów dróg więcej do utrzymania w należytym stanie!
patrix997 napisał/a:
gdzie indziej mają gorzej
To tak patrząc ogólnie w Polsce żyje się zajebiście, bo np. gdzieś w Afryce, ludzie żyją w chatkach ulepionych z gówna, 95% ma AIDS/HIV i są murzynami...
A u nas to niby k🤬a lepiej ? C🤬j mnie strzela jak sobie jade spokojnie nocą i nagle wp🤬lam się w dziure tak głęboką że prawie dotykam dupą o ziemie. Nawet idiotki za kierownicą nie wywołują u mnie takiego wk🤬ienia jak te j🤬e dziury. Aż chce się zatrzymać i wj🤬 takiej dziurze bejsbolem, jap🤬le...
Konto usunięte
2013-02-16, 4:16
naturalne progi zwalniajace, ruski wymyslili sposob na zmniejszenie liczy wypadkow
Konto usunięte
2013-02-16, 4:54
W Irlandii gorzej mają niż w Polsce. Ryży chciał zrobić nam drugą Irlandię, pewnie sami rudzi mieliby być :/
haha to chyba jeszcze pozostałości po praniu jakie urządziła tam czerwonym 6Armia Paulusa;)
p4siu napisał/a:
naturalne progi zwalniajace, ruski wymyslili sposob na zmniejszenie liczy wypadkow
U nas też są naturalne... Fotoradary wyrastają jak grzyby po deszczu
W Polsce też tak się jeździ xD
podpis użytkownika
każda kolejna strona wciąga mnie do środka
każdy kolejny rozdział mógłby nie mieć końca coś o zarwanych nockach
spalonych mostach autor ponoć nie znany chociaż ja znam gościa
Konto usunięte
2013-02-16, 11:13
Chris Rea to do niemieckich autobahnów się nadaje. Tutaj to tylko c🤬jstep.
Konto usunięte
2013-02-16, 14:13
Radarów nie trzeba montować.